U
użytkownik 902
Gość
Ja miałam wcześnie owulację 28.10 doszło do zapłodnienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagódka u mnie też mogłoby dojśc do zapłodnienia właśnie coś koło 28.10. Pisałaś we wątku o wizytach?
Dziewczyny pytam, bo zastanawiam się czy umawiać się do lekarza w tym tygodniu, czy jednak poczekać. Muszę iść prywatnie, bo na nfz kolejki masakryczne! Kasy nie mam, a jak pójdę za wcześnie to i tak niczego się nie dowiem Przeceż mogę być dopiero w 3-4 tygodniu... Poprzednia ciąża zagrożona, więc mam straszny mętlik w głowie Poradźcie coś proszę... Mogę wiedziec kiedy doszło u Was do zapłodnienia?
no u mnie też jest na razie niejednoznaczne, bo teoretycznie mając pierwszy dzień okresu 14.10 to powinnam mieć owulację jakoś koło 26 aczkolwiek nie kogło wtedy dojść do zapłodnienia, jak już to najszybciej koło 29. Dlatego zapisałam się na 27.11 do lekarza, żeby miec choć cień nadziei, że będzie widać serduszko. Też chodze prywatnie.