elifit
Moderatorka
Dobrze ze rozmawiacie o badaniach, bo dziś sie wybieram i zapomnialam, ze trzeba nasiusiac w pojemnik....
Ja to ostatnio postawiłam pojemnik na spluczce i zapomniałam ;p Teraz stawiam na kiblu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze rozmawiacie o badaniach, bo dziś sie wybieram i zapomnialam, ze trzeba nasiusiac w pojemnik....
Jak tak czytam co Was boli i co Wam dolega, to mam wrazenie, ze mam to samo tylko inaczej to opisuje. Nie martwie sie jak cos mnie zaboli, ale moimi uplawami. Te glubulki, ktore sobie laduje co wieczor sa az na 2 tyg. Ochydnie sie ich uzywa, nie jestem pewna czy czuje poprawe, no i za 2 tyg to ja bede w 36 tc... Sama nie wiem, czy konczyc to opakowanie. Wizyte mam dopiero 5 czerwca
\