Witajcie kochane!
Corin- widziałam torbę na fb, jak dla mnie wprawiłas sie już i kolejne etapy w tej akademii szycia to bedzie dla Ciebie pikuś!
Anetko-dobrze, jak mozesz sie rozerwac troche u rodziców.
Daga-torcik na zdjęciach tylko widoczny czesciowo, ale efekt jest....Doceniamy wkład własny Twojego ślubnego!
U nas urodzinki za 4 tyg więc chetnie sie tu napatrze na wasze dziela i chyba skusze sie o przygotowanie tortu samodzielnie. Jeśli chciesz, podziel sie ze mną przepisem i sposobem przygotowania, wiem, ze nie pieczesz zawodowo(w tym sensie, ze tak na co dzien), wiec myslę, ze sposób w jaki mi to wytlumaczysz , bedzie dla mnie czytelny
Jesli oczywiscie chce ci się tyle pisac
albo moze inne dziewczyny podeslecie mi na priw wasze inspiracje www?lu sprawdzone wasze przepisy, bo ja raczkuję w pieczeniu tortów
)Jowitka pięknie wyglądała
U nas weekend z wysoką gorączką- 38,7 po czopku!Juz po złobku filipek byl niewyrażny, ale w sobote go rozłozylo na maksa!na IP oczywiscie fochy, dlaczego tu przyjechalismy, ble, ble...podejrzewałąm ze Filipka cos ugryzło na szyi innego niz komar, bop bardzo mu spuchło...Ale okazało sie ze ma opryszckę na gardle i gardlo zaczerwienieone. dosta.lismy bactrim i tantum verde, ibum co 6 h. juz wczoraj bylo widac ogromną poprawe, tryskal humorkiem, lek zaczal dzialac. opuchlizna z szyi zeszla, pojawila sie zas przy nadgarstku, cholerne komary!chyba ta opuchlizna wynika z tego ze mial 2-3 ukąszenia w tym samym miejscu, albo moze jakies meszki go pogryzły, bo naprawde opuchlizna jest duzą, na wielkośc np biszkopta!i twarda!ehhh..
Moja przyjaciolka urodzila w piatek, szybko, bez komplikacji, maly nie chcial jesc, okazalo sie ze ma infekcję w pluckach..podleczono, nie ma apetytu nadal, co zje to zwroci, robią kolejne badania, A ona załamana, bo maly praktycznie byl z nią moze z godzinkę a teraz caly czas są osobno, nie przewijała go, nie przebirearala i drzy o jego zdrowie....uryczalam się z nią przez telefon, nie potrafie jej pomoc....po pracy jade do nich do szpitala, wysciskam ją, bo nic wiecej zrobic nie mogę!3 majcie kciuki za szymusia!
Pozdrawaim Was mamuski
Monia-odezwij sie!
Daga- napisz jak udal się Wam imprezka!i jakie byly prezenty, of corse...