reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

No ukropy sa chyba wszedzie, cisnienie skacze jak oszalale, kiedy przyjda te burze, spac mi sie chce, a tu tyle roboty.
Nie wysadzam , bo maly wogole nie jest zainteresowany, w mieszkaniu mam wykladzine, nie ma jak tego czyscic, raz zostawil kupe w kilku miejscach i to byl istny horor, wiec poczekam, az sam bedzie wolal.

reklama
Hej :) Ja juz też mam dość serdecznie tych upałów. Lubię ciepło, ale nad wodą, w mieście to masakra.

Mała Monis, znasz juz wyniki biopsji? Dzielna babka jesteś, ja bym tam chyba zemdlała, bo na samą myśl robi mi sie słabo. Jak mąż? Też się pewnie wycierpiał.

Kwoka, my też jeszcze cycusiowi, ale tylko do zasypiania i w nocy :/ Czekam do 10 lipca, wtedy starsze dzieciaki jadą na obóz i robię radykalne cięcie. Jestem przerażona maksymalnie nocami, ale przecież nie będę jej karmić do 18-ki ;) Dzieci nie będzie przez 10 dni, więc młoda będzie miała 10 nocy na wrzask i swojenie się ze zmianami ;)

Muszę się wam pochwalić naszym sukcesem. 5 dni - tyle Ewie zajęło pożegnanie pieluch :D Dziś już nawet nie pytałam czy chce siku - sama mówiła kiedy musi :D JEszcze tylko zakładam jej na noc, ale jesli przez 2 tyg pieluszki będą suche, to zaryzykuję i w nocy bez pieluchy :)

Wczoraj pojechałyśmy na konie z Agą (my = ja i Ewa ;) ) i Ewa załapała się na jazdę konną :D ( a miała jedynie posiedzieć na grzbiecie. :) 3 kółka zrobiła. Początkowo, kiedy koń ruszył, troszkę się przestraszyła, ale potem miała taaaakieeegoooo rogala na buzi :D

[video=youtube;hPjOrzguFEM]https://www.youtube.com/watch?v=hPjOrzguFEM[/video]

Corin super filmik, mala dzielna jest niesamowicie, no wlasnie ja odzwyczajam w dzien, ale do dtrzemki popoludniowej jeszcze doi, nie widze tego a juz czas , bo moj organizm protestuje.

cześć kochane..
dziś świętujemy 2 urodzinki Tymcia! ale zleciało..sama nie wiem kiedy! Tymcio wkroczył w piękny wiek bez pieluchy (już ponad miesiąc jej nie ma), zdrowy i uśmiechniety..

wczoraj byliśmy na basenach, dziś urodzinki, torciki i prezenty a póxniej festyn..
a tak teraz wygląda mój 2-latek..
DSC_0005.jpgDSC_0085.jpgDSC_0162.jpg

Załączniki

• DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0085.jpg
    DSC_0085.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0162.jpg
    DSC_0162.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 44
Konwalianko, spóźnione życzenia dla Tymka.

Corin, chciałam się zapytać o to czy te chustki dla dzieci już uszyłaś? Bo w Twoim sklepie ich nie widziałam.

Cześć Dziewczyny!

Spóźnione życzenia urodzinkowe dla Tymcia i Wikusi!!!! Rośnijcie zdrowo Maluchy :*

Ale ten czas leci...dopiero co rodziłyśmy nasze bąble a już stuka im 2 latka :-D Aż łezka się w oku kręci :tak:

Corin, super, że Ewcia już bez pieluchy :) My się póki co dzielnie wysadzamy na nocnik, ale różnie jest. Moja Kinga (mieszkamy na wsi obok moich dziadków) uwielbia jeździć ze swoim pradziadzią na traktorku, oczywiście w granicach rozsądku, troszkę na łące powoli na równym terenie. I nie chce schodzić potem, a jak tylko usłyszy gdzieś traktor woła "pyr, pyr" i leci, żeby ją ktoś przewiózł :) Kiedyś może zrobię jej zdjęcie, jak tak jeździ to wstawię :)

konwalianko, jaki duży Tymek! Poważny facet z niego :-D No i super, że be pieluchy już!

Konwalianko-sto lat Tymusiowi!duuuzo,duzzo zdrówka!Fajny z niego facet!
Monia-u nas to samo z komarami, jestem ich ulubienica, wiec nogi mam cale w bąblach, juz nawet psikanie w sobote nie pomogło!dzis idę na poszukiwania innych srodków-odstarszaczy.Piekne bede miec nozki na wesele siostry, piękne:(
Jak Kinia, co z tym marudzeniem przeszlo? Upalu naprawde dokuczaja dzieciom
Corin- dzieki:)musiałam być dzielna, nie mialam innego wyjscia. ale nie powiem ze bylo mi latwo, bo dola mialam jak cho..lerka. mąz juz lepiej, bierze jakies leki,z eby sie pozbyc tego kamienia, ale jeszce go pobolewa. wyniki za okolo 2 tygodnie.Najbardziej w tym wszystkim spanikowala moja starsza siostra, nie wiedziala ze mam miec biopsje-mowila, ale nie zakodowala- zadzwonila do mnie, a ja sie poryczalam. zadzwonila do piotrka, a ten jej na to ze on tez w szpitalu, dzwoni do moich rodzicow-nikt nie odbiera- wiec zaczela panika- co z naszym dzieckiem? co my teraz zrobimy?!Kochana ta moja siostra, naprawde:>
Monia- a jak impreza sie udała? prezent sie podobał?
Aneto- my tez na poddaszu- solidaryzuje sie z Wami, wiem jak jest! i szlag mnie trafia, jak ktos do mnie przychodzi i mi marudzi, czemu ja tam tak grzeje!ze przegrzewam dziecko! to co mam zrobic? i ze im duszno...ehhh,
w sobote u nas byla piekna pogoda- wyciągnelismy basen, radośći Fifka nie bylo końca!nie chcial wcale wyjsc!i nawet skoszto0wal chlebka, maczanego w basenowej wodzie!troszkę mu plecki opalilo, bo mamuska zajęta odstarszaniem komarów, zapomniało o smarowaniu z filtrem...
u nas na tapecie-kundel bury i murzynek bambo, jak sobie filip przypomni, to nie ma przepros, kilkanascie razy z rzedu mowie i spiewam, a on ostatnie wyrazy dopowiada.pamięc ma rewwwwwelacyjną!
Corin- to juz bedziesz wozic 2 dziewczyny na jazdy, a nie jedną. mlodsza tez potrafi!

Ostatnia edycja:
reklama
haha, no Ewa jeszcze ma czas. Pytałam instruktorkę od kiedy można uczyć jeździć po wiedziała mi 8-9 lat zaczyna sie nauka jazdy, wcześniej to raczej ćwiczenia na koniu.

Kwoka, to mój sklep: Cudaki - pluszaki jedyne takie

Aneta, w końcu nie doszłam do tych czapek z daszkiem (bo chyba o nie pytasz), jedyne co szyłam to taką czapkę - piratkę

298553_4209314410754_850168071_n.jpg

936985_4209314570758_228723299_n.jpg

sklep z założenia ma być zabawkowy, więc nie będzie w nim ciuchów ani toreb ani innych tego typu :)

Załączniki

• 298553_4209314410754_850168071_n.jpg
    298553_4209314410754_850168071_n.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 55
  • 936985_4209314570758_228723299_n.jpg
    936985_4209314570758_228723299_n.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 53
Do góry