Konwalianko-sto lat Tymusiowi!duuuzo,duzzo zdrówka!Fajny z niego facet!
Monia-u nas to samo z komarami, jestem ich ulubienica, wiec nogi mam cale w bąblach, juz nawet psikanie w sobote nie pomogło!dzis idę na poszukiwania innych srodków-odstarszaczy.Piekne bede miec nozki na wesele siostry, piękne
Jak Kinia, co z tym marudzeniem przeszlo? Upalu naprawde dokuczaja dzieciom
Corin- dzieki
musiałam być dzielna, nie mialam innego wyjscia. ale nie powiem ze bylo mi latwo, bo dola mialam jak cho..lerka. mąz juz lepiej, bierze jakies leki,z eby sie pozbyc tego kamienia, ale jeszce go pobolewa. wyniki za okolo 2 tygodnie.Najbardziej w tym wszystkim spanikowala moja starsza siostra, nie wiedziala ze mam miec biopsje-mowila, ale nie zakodowala- zadzwonila do mnie, a ja sie poryczalam. zadzwonila do piotrka, a ten jej na to ze on tez w szpitalu, dzwoni do moich rodzicow-nikt nie odbiera- wiec zaczela panika- co z naszym dzieckiem? co my teraz zrobimy?!Kochana ta moja siostra, naprawde:>
Monia- a jak impreza sie udała? prezent sie podobał?
Aneto- my tez na poddaszu- solidaryzuje sie z Wami, wiem jak jest! i szlag mnie trafia, jak ktos do mnie przychodzi i mi marudzi, czemu ja tam tak grzeje!ze przegrzewam dziecko! to co mam zrobic? i ze im duszno...ehhh,
w sobote u nas byla piekna pogoda- wyciągnelismy basen, radośći Fifka nie bylo końca!nie chcial wcale wyjsc!i nawet skoszto0wal chlebka, maczanego w basenowej wodzie!troszkę mu plecki opalilo, bo mamuska zajęta odstarszaniem komarów, zapomniało o smarowaniu z filtrem...
u nas na tapecie-kundel bury i murzynek bambo, jak sobie filip przypomni, to nie ma przepros, kilkanascie razy z rzedu mowie i spiewam, a on ostatnie wyrazy dopowiada.pamięc ma rewwwwwelacyjną!
Corin- to juz bedziesz wozic 2 dziewczyny na jazdy, a nie jedną. mlodsza tez potrafi!