Heja!
My po nocce tak sobie. A właściwie ja, bo Szymek spał całkiem ładnie. A ja nie mogłam wczoraj zasnąć, wierciłam się w łóżku do prawie 3 z boku na bok, wszystko mnie bolało od środka i ogólnie ostatnio jakoś ciężko mi zasnąć. Aż sama na siebie byłam zła. Szymek wstał przed 7 i po 8 zasnął jeszcze na moim brzuchu. Więc w sumie z łóżka zwlekliśmy się o 9
Sunset hehe ja też niektóre poznaje po dzieciach
Rozmiar bucików 38. W ogóle albo zmienili rozmiarówki w butach albo mi noga zmalała
kiedyś kupowałam buty czasem na 38, większość jednak na 39. Teraz i 37 mi się zdarzy i to całkiem często. Nie wiem o co kaman. A z jakiego jesteś miesiąca?
My po spacerze, ciepło dzisiaj i świetne słoneczko świeci. Pochodziliśmy z młodszą koleżanką Szymka - miesięczną Dominiką. Jeny, kiedy Szymek taki mały był? Ja już nie pamiętam tych czasów...
Czy Wasze dzieciaczki też tak mają, że inaczej się zachowują jak są z rodzicami a inaczej jak są z kimś innym. W sensie, że są.... grzeczniejsze z obcymi
no jak patrzę za oknem jak Szymek bawi się na podwórku z babcią to aż dziw mnie bierze. Ze mną nigdy tak grzeczny nie jest
a wystarczy że ja się pojawię na horyzoncie to zaczynają się marudy, ręce, wymuszania itp. No inne dziecko...