Hej dziewczyny!
U nas dziś lepsza pogoda więc zaraz po drzemce Matiego śmigamy na spacerek z sierpniówkowym kolegą
Przyszedł dzisiaj sorter dla Matiego (zamawiałam przez allegro), ciekawe czy będzie się nim bawił bo ostatnio ulubione zajęcie to nakładanie zakrętki na butelkę.
basieniak - :* mam nadzieję, że się szybko uda, z Matim w drugim cyklu
odnośnie fotelika to wiadomo, że z przodu jest wygodniej, bo widzisz wszystko i możesz szybko zareagować. Ja wyjścia nie miałam więc Mati od ur. siedział z tyłu. W sumie auto kupowaliśmy zaraz po tym jak się Mati urodził i wiedzieliśmy, że tej poduszki nie da się wyłączyć. czasem utrudniało to sprawę ale teraz już rzadko zdarzają się "awarie" i raczej Mati jest spokojny.
NIL - fajnie, że wesele się udało
ale ja bym zjadła coś dobrego
) my we wrześniu jedziemy na takie małe wesele, notabene Corin, gdzieś w Twoje okolice, nie pamiętam Dębowiec, czy coś w tym stylu..
Nil, masz rację z tą "wpadką"
)) haha w sumie może się jeszcze okazać, że ją zaliczyliśmy haha ale by było
)) Czekamy na zdjęcie Twojego weselnego łobuza
i oby bomba nie wybuchła a z każdym kolejnym dniem było lepiej między Tobą a mężem!!!! &&&&&&
sunset - kochana, co się dzieje? nie smutaj! będzie (musi być!) dobrze!!! &&&& za wyniki! Dzięki za info o jogurtach, u nas niestety takich chyba nie ma, nawet na necie mi nie znalazło :/
Pia - no, nasze szkraby wyglądają przesłodko tuląc te swoje misie
)) Blaneczka urocza
ANula - dzięki za info o Mart
)) ale to zleciało
) a może Wam też jeszcze przyjdzie kiedyś ochota na drugiego dzieciaczka
))
wydrusia - ale Lilunia już duża dziewczynka
też muszę mojego Matiego zmierzyć z ciekawości
a waży podobnie
no i jaka rewelacyjna nocka - zazdroszczę!!!!
daga - haha planowana wpadka
D nie do końca wiem co pod tym się kryje
DD
Miłego dnia!!!