reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej Dziewczyny.

Emilka i Wisienka duzo zdrowka :-* mocno trzymam kciuki!! oby Malutka szybko wrocila do formy!!

Tymus i Rozinka!! super! to jest spanie! brawo!

monia, pia, malamii, daga, Ania, nil buziaki! i cala reszta lipcowek!

u nas bez zmian zabkowanie daje po gaciach rowno.. kolejna noc spalam 2h w porywach.. mam tylko nadzieje ze to przez zeby eh..

reklama
Milciu, duuużo zdrówka dla Ciebie, a dla Ciebie Wisieńko duzo siły!

maqnio,
no nareszcie jakiś pościk od Ciebie :-D No i super, że Rózia tak pięknie sypia :-D:tak:

PiaLove, to dobrze, że Blaneczka już dobrze się czuje...oby ząbek szybko wylazł. Buziaczki dla Malutkiej w paluszki :*****

sunset, tulę za nockę....

Miłego wieczorku!

daga rekord totalny!! przenigdy tyle nie spała, sama jestem ciekawa dzisiejszej nocki:)małz mowi ze ona chyba "dorasta" bo ogólnie sypia o niebo lepiej anizeli kilka miesiecy temu a juz spanie w dzien to absolutne mistrzostwo. niech juz tak zostanie:-D:-D
moniu:* checi do pisania z Wami częściej mam wielkie ale wolny czas na debecie:) ale postaram sie zaglądac jak tylko czesto sie da:) buzi

Mili poki co bez gorączki, jutro usg brzuszka.

sunset 3maj się :* moja też grymasi... :*
monia i daga dzięki :* ucałowałam ją od Was :*

Właśnie weszłam na chwile do Was :* w przerwie meczu :D jestem zażenowana tym, że moja mała Gwiazda usypiała 1,5 godziny! Była bardzo śpiąca od 18:00, stwierdziłam że nawet jej nie będziemy kąpać i dała popalić.......... ciągle się wierciła i wierciła, oczy przecierała ale szczęśliwa po łóżku się toczyła cały czas! Momentami wkładałam ją do łóżeczka i wychodziłam odpocząć do salonu bo normalnie myślałam, ze mnie trafi! Dwa razy zasnęła i potem rozbudzała się, cały czas wstawała, głowę w poduchę chowała i nogami napierała, nie no nie mogę do teraz :/ i co na koniec wkurzyłam się zaniosłam ją do łóżeczka, zgasiłam światło, położyłam się... Ona wstała pochodziła zadowolona po łóżeczku myślała, że jest chyba sama, po chwili zaczęła 'skrzeczeć', potem bardziej chyba mnie wołała więc wstałam przytuliłam położyłam i co? SENNNNNNNNNNNNNNNNN.......... zasnęła... bez komentarza :[

DOBRANOC :*:happy::happy2:

halo!!!

niesmiało się chwale, że za nami kolejna nocka przespana ciurkiem od 20! i jak po 6 wyjezdzałam do pracy jeszcze spała:) Najwidoczniej samotnośc Różanej słuzy:-D:-D

pia współczuje Kochana zasypiania. moze cos jej "przeszkadzało" w zasnieciu,albo jeszcze zmeczona nie była?
konwi doczytałam, ze u Was tez super poprawa z nockami?!?!? gratuluje!!!!!!!

cześć mamusie i bąbelki!
U nas nocka gorsza.. fakt, mały spał od 20 do 3 rano, ale o tej 3-ciej płacz.. brzuszek go bolał, bo widać było, że puszczenie bąka kosztowało go wiele wysiłku.. usiłowałam go jeszcze uśpić ale się nie dało i tym sposobem ja na nogach od 3 a mały d 4 na dobre się rozbudził.. walczył przez 1,5h ale kupy nie zrobił.. usnął znowu na jakieś 40min i wstaliśmy przed 6 rano..ech.. jak nie urok to... nie sraczka (sory za wyrażenie):-D

Dziewczyny mam prośbę o zagłosowanie, można 5 razy na dzień, wystarczy odświeżyć http://www.bebiklub.p/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1015&id=1684

Pia, no to Blanka sie nacierpiała, ale może nie aż tak skoro po drzemce nic nie czuła.. tylko rodzice się zestresowali, ale tak to teraz jest.. ja jestem uczulona, wszelkie szklanki stoją na stole na samym środku, na ławie nic nigdy nie ma, no poza filcowym obrusem..

maqnio, no to gratki! wow, jak czytam jak pięknie u Was się teraz układa ze snem, to nie mogę uwierzyć ile to się wycierpieliście gdy Rózia była malutka, tych lekarzy, te noce.. aj..chyba naprawdę nam maluchy dorastają :szok: pamiętasz, jak powtarzałyśmy: to tylko etap? Najwyraźniej u Was już ten męczący okres już minął i bardzo dobrze! Tak trzymac Róziu :-D dziękuję za wieści od Wisienki, dobrze, że się poprawia.. dzisiaj napiszę do nich eska:tak:

sunset, oby szybko te zęby wyszły.. jak ja Cię doskonale rozumiem! niedawno też tak mieliśmy a ja byłam maksymalnie załamana, ale pamiętaj: TO TYLKO ETAP, który minie!;-) trzymam & za szybkie minięcie

witam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia..

Hejka !!!
Troche mnie nie bylo ,zmeczenie i wogole jakiegos dolka zalapalam ze nawet pisac sie niechcialo:-(monia dzieki ze pamietasz o mnie ;-)w weekendzik umowilam sie na babski wieczorek z kumpela wiec moze odreaguje te dolki i smuteczki :tak:maz zostanie z Nadia a ja wychodne od niepamietnych czasow :szok::-)z tego co doczytalam :
maqnio ciesze sie razem z Toba z Piekniego spanka Rozyczki ,i napewno juz tak zostanie ,buziolki dla was sloneczka:tak:
konwaliankoto juz jestescie na dobrej drodze do pieknego nocnego spania ,oby tak juz zostalo bo to ciezko wywalczone przez was ,oby dzisiaj noc bylav bez "przebojow" :*
pia oby jak najszybciej paluszek Blaneczki przestal bolec :*
no i tyle spamietalam wybaczcie ,pozniej moze doczytam .....
ania gratki dzialeczki :*
Kciuki za zdrowko Ekmilki wisienkowej :*
monia daga sunset wydrusiu malami ememte silvia ... milego dnia wszystkim :)

Hej Laseczki!

U nas nocka spoko, 3 króciutkie pobudki na smoczka, wyspana jestem! Moja mama zakupiła dziś Kinii nową książeczkę o kurczątku (Kinga bardzo lubi kury i wszelkie ptactwo - mieszkamy na wsi, a u dziadków właśnie są takie "atrakcje" :-D). Ile jest radości z oglądania "koko" na obrazkach :-D:-D w ogóle Kinga bardzo lubi oglądać wszelkie książeczki o zwierzątkach.

maqnio, no Rózinka dostaje od ciotki Moni wielkiego buziaka za takie piekne nocki :tak::-) Napisz potem koniecznie, co tam u Milci jak już coś będziesz wiedziała...

tesiu, sto latek dla Nadusi!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze miesiąc i roczek!!!!!!

PiaLove, Może była na tyle Malutka zmęczona, że nie potrafiła zasnąć??? Oby dziś jej to łatwiej poszło...

konwalianko, tulę za nockę...głosiki oddane 5 razy!

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio była była baaardzo zmęczona ale ona tak po prostu ma, jak zobaczy, że idziemy do łóżka (naszego sypialnianego) to happy sie robi i jest taka radosna, że ochota zaśnięcia ja odchodzi i czołga się po łóżku z pół zamkniętymi oczami, wstaje, chodzi, bawi eh :) zawsze tak jest ale czasem zdąży szybko zasnąć więc nie wiem od czego co zależy :D
Wowo... no to super, Rózia śpi jak suseł, super gratki :tak: widziałam filmiki, fajna dziewczynka.
Teśka24 cześć :* buziak na smutasa :* już chyba jej paluszek nie boli bo nie jest czerwony i nie płacze :happy2:
monia_26 :* właśnie chyba o to chodzi.... zauważyłam, że jak zaśnie w ciągu dnia TRZECI raz to wieczorem idzie jej lepiej z zaśnięciem... a jak tylko DWA SNY ma w ciągu dnia - co zdarza się bardzo często - to bardzo ciężko idzie ze snem :(

Do góry