reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej

Melduje sie po bardzo udanym weekendzie:) W sobote szlismy na imprezke, mala zostala z moja mam i podobno lekko nie bylo. Mala zasnela za szybko, obudzila sie po pol godziny pelna energii i zamiast spac to ryczala, no ale coz... Mi tez zcasem robi takie numery.

Malami ja wlasnie wczoraj kaloryfer podkrecilam, bo zimnica. No i my tez sie jeszcze ani pierwszych slow, ani zabkow nie doczekalismy i akurat do zabkow to mi sie jakos nie spieszy.

reklama
dzień dobry!

Nocka znowu średnia. Coś nam się ostatnio popsuło w tym temacie...

Daga gratulacje!! Ja też ciągle powtarzam Szymkowi że nie jestem ejjjj tylko mama ale on jeszcze nie załapał o co kaman ;)

U nas -11 na dworze. Spacer dzisiaj sobie podarujemy :sorry2:

u mnie na termometrze "tylko" -6 a ja narzekam:p My wychodzimy na spacer zawsze, chociaz na chwilke. Jakos nie moge w domu z mala caly dzien usiedziec.

Witajcie :-)
u nas dzis minus 15, a wczoraj narzekalam na mroz, hahaha. Wczoraj czekałam az "ociepli" sie i jak bylo -7 to poszlysmy na spacer. Mam nadzieje ze i dzis bedzie wystarczajaco "cieplo" ;-) A dzis w nocy ma byc -25/-30. strach sie bac.

u nas dzisiaj -12 i też odpuścimy spacer.. wczoraj było tylko - 7 i spacerowaliśmy... kurcze a wolę na spacerki, bo mały lepiej śpi wtedy..no coż.. damy radę..

Ania, super, że wypad udany..czasem trzeba się oderwać, nam sie jeszcze nie udało..

hehe, u nas też nie ma słów jeszcze.. Tymek nauczył sie za to podnosić rączki jak mam go na ręce wziąć.. fajnie to wygląda..ja mówię do niego: chodź na rączki i on wtedy je podnosi:-D

a u nas -7 więc już po spacerku:) słonko świeci więc całkiem przyjemnie:)
konwalianko to u nas podobnie tylko jak wyciągam do Wiki rączki tak wyraźnie do podniesienia to ona już też wyciąga i główkę już podnosi;)

malami wiem o czym mówisz, mój mąż też czasem późno wraca z pracy i wcześnie wychodzi albo pracuje w weekendy. Nie lubię tego...
Ania zazdroszczę weekendu. Czasem potrzeba trochę się oderwać od codziennych obowiązków. U nas też zębów brak i wcale nie narzekamy z tego powodu. Mojej siostrze pierwszy ząbek wyszedł jak miała 13 miesięcy.

Widzę, że w Polsce mróz szaleje. W mojej rodzinnej miejscowości jest -14.

U nas z rana było -21 stopni, a teraz jest - 13 :angry: mieszkam w Górach Świętokrzyskich...
Poza tym u nas też ząbków nie ma, też czekam na utęsknione "mama":tak: Ale Wam zazdroszczę tych spacerków...

Corin, jak nocki...???;-)

A mój małż znowu na 5 dni do W-wy pojechał :zawstydzona/y:

Witam,
Kuba ma anginę, no niech to szlag:( Liwka na szczęście zdrowa, ale zęby idą więc maruda okropna. Ledwo funkcjonuję, bo mnie też coś bierze:dry:
Sorki nie doczytałam, ale nie mam siły:(

reklama
kicrym - to nie dobrze z tą anginą :( oby Kubie szybko przeszło a Oliwkę nie złapało!!!
Corin - i jak temperaturka? jak coś to przyjeżdzaj do S-ca - dzisiaj tylko -8 i słonko ślicznie świeci ;)

rosną te nasze bąble rosną, coraz to nowe umiejętności :) chociaż Mateusz ostatnio się leni i nie szczególnie widzę u niego nowe rzeczy.. hmm.. dzisiaj oglądałam na fb jak mały Alexik od alex raczkuje po kanapie :) ten to ma tempo :)))

Do góry