reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Rzeczywiście pustki:) pierwszy raz wchodzę i nie mam co nadrabiać:-p
Miczka sto lat dla Szymusia! jestem chętna na jabłecznik!mniam:)

Mojego starszaka chyba coś bierze:dry:ma stan podgorączkowy i sam się kazał położyć spać:sorry:byle by Liwki nie zarazaił:dry:do tego Liwka zrobiła brzydką kupkę, oby to zęby:confused:

Witam niedzielnie :)
Miczka - 100 lat dla Szymusia!!! :) No i ten jabłecznik.. ja chętnie kawałek porwę :) Kawę mogę sobie darować :p
kicrym - mam nadzieję, że choroba przejdzie bokiem i odpuści dzieciaczkom!!

U nas dziś nocka była troszkę lepsza bo pobudki co 3 godziny :) i względnie szybko mały zasypiał.
Dzisiaj Mateusz dużo śpi hmm..
A ja siedzę w domu sama bo mąż niestety musiał dzisiaj do Kielc jechać, i tyle z niedzieli :/ Jutro do Wrocławia jedzie, a wczoraj też mało co go było w domu :( Normalnie słów brak..
Idę rozebrać choinkę!
buziaki!

Miczka - najlepszego dla Szymusia!!! :-)

Daga - moja Majka nie chorowała wcale, dopóki nie poszła do przedszkola, a i tak teraz kończy się na katarze :-)

Spokojnej nocki :-)

Ooo widzę, że dzisiaj pierwsza jestem ;-) Pewnie wszystkie sobie smacznie śpią :-) Jowita postanowiła wstać dzisiaj o 5.30, ale w nocy tylko dwie pobudki i szybko po jedzeniu zasypiała, więc nie jest źle. A muszę się pochwalić, wczoraj powiedziała najpierw eemama, później mamama ale kilka razy było też mama. Jestem 10cm ponad ziemią :-):-) Kilka dni temu wołała ciągle ee albo ej to powiedziałam jej, że ma wołać mama, bo ja żadne ee nie jestem no i posłuchała ;-)

Ostatnia edycja:
i ja się witam,
MY tylko do 6 spaliśmy..w nocy mały się mocno wiercił..no ale cóz..
daga, gratki.. usłyszeć słowo mama, to najpiękniejsze co może się mamie przytrafić :-D

Miłego dnia

Hej :-D

Witam po weekendzie. Ale miałam mało do nadrobienia :tak:;-) U nas noska ok, małe przebudzenia na smoczka no i pobudka standard - 6.30 :szok::tak: Od soboty daję małej zupkę jarzynową, baaardzo ostrożnie. Na razie małej bardzo smakuje, dałam po 3-4 łyżeczki i nic się póki co nie dzieje. Boję się czy nie będzie mieć alergii na pietruszkę, bo ona bardzo skłonna jest do uczuleń. Do tej pory podawałam tylko marchew z ziemniakiem, a na deserek jabłuszko. Jak nic się nie będzie działo to pod koniec tyg. wprowadzę banana. Wasze dzieciaczki to chyba już wszystko jedzą - zazdroszczę :tak::tak::tak::-)

daga, witaj! Gratulacje dla malutkiej, ale super! Ja też bym chciała usłyszeć już mama. Na razie mojej małej zdarzy się czasem powiedziec "aba"...:-D

Miczka, wczoraj mnie nie było, więc spóźnione ale szczere życzenia dla Malucha!

reklama
Cześć dziewczyny!
Weekend weekend i po weekendzie :) W sumie dla mnie bez różnicy tym razem bo i tak męża prawie nie było :(
Nocka średnia, Mateusz budził się często na smoka :/ Ostatecznie o 6:20 postanowił wstać, no cóż..
Teraz szaleje w łóżeczku ani nawet myśli o spaniu. Widzę, że ząbki to już temat powszedni, na topie zaczynają być pierwsze słowa :))) My ciągle czekamy: na jedno i na drugie :p Coś się Mateuszkowi nie spieszy :))

Kurcze coś zimno się zrobiło już nie tylko na dworze ale i w domu.. chyba odkręce kaloryfery!
Miłego dnia wszystkim życzę :)

Do góry