reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Rzeczywiście pustki:) pierwszy raz wchodzę i nie mam co nadrabiać:-p
Miczka sto lat dla Szymusia! jestem chętna na jabłecznik!mniam:)

Mojego starszaka chyba coś bierze:dry:ma stan podgorączkowy i sam się kazał położyć spać:sorry:byle by Liwki nie zarazaił:dry:do tego Liwka zrobiła brzydką kupkę, oby to zęby:confused:

Witam niedzielnie :)
Miczka - 100 lat dla Szymusia!!! :) No i ten jabłecznik.. ja chętnie kawałek porwę :) Kawę mogę sobie darować :p
kicrym - mam nadzieję, że choroba przejdzie bokiem i odpuści dzieciaczkom!!

U nas dziś nocka była troszkę lepsza bo pobudki co 3 godziny :) i względnie szybko mały zasypiał.
Dzisiaj Mateusz dużo śpi hmm..
A ja siedzę w domu sama bo mąż niestety musiał dzisiaj do Kielc jechać, i tyle z niedzieli :/ Jutro do Wrocławia jedzie, a wczoraj też mało co go było w domu :( Normalnie słów brak..
Idę rozebrać choinkę!
buziaki!

Miczka - najlepszego dla Szymusia!!! :-)

Daga - moja Majka nie chorowała wcale, dopóki nie poszła do przedszkola, a i tak teraz kończy się na katarze :-)

Spokojnej nocki :-)

Ooo widzę, że dzisiaj pierwsza jestem ;-) Pewnie wszystkie sobie smacznie śpią :-) Jowita postanowiła wstać dzisiaj o 5.30, ale w nocy tylko dwie pobudki i szybko po jedzeniu zasypiała, więc nie jest źle. A muszę się pochwalić, wczoraj powiedziała najpierw eemama, później mamama ale kilka razy było też mama. Jestem 10cm ponad ziemią :-):-) Kilka dni temu wołała ciągle ee albo ej to powiedziałam jej, że ma wołać mama, bo ja żadne ee nie jestem no i posłuchała ;-)

Ostatnia edycja:
i ja się witam,
MY tylko do 6 spaliśmy..w nocy mały się mocno wiercił..no ale cóz..
daga, gratki.. usłyszeć słowo mama, to najpiękniejsze co może się mamie przytrafić :-D

Miłego dnia

Hej :-D

Witam po weekendzie. Ale miałam mało do nadrobienia :tak:;-) U nas noska ok, małe przebudzenia na smoczka no i pobudka standard - 6.30 :szok::tak: Od soboty daję małej zupkę jarzynową, baaardzo ostrożnie. Na razie małej bardzo smakuje, dałam po 3-4 łyżeczki i nic się póki co nie dzieje. Boję się czy nie będzie mieć alergii na pietruszkę, bo ona bardzo skłonna jest do uczuleń. Do tej pory podawałam tylko marchew z ziemniakiem, a na deserek jabłuszko. Jak nic się nie będzie działo to pod koniec tyg. wprowadzę banana. Wasze dzieciaczki to chyba już wszystko jedzą - zazdroszczę :tak::tak::tak::-)

daga, witaj! Gratulacje dla malutkiej, ale super! Ja też bym chciała usłyszeć już mama. Na razie mojej małej zdarzy się czasem powiedziec "aba"...:-D

Miczka, wczoraj mnie nie było, więc spóźnione ale szczere życzenia dla Malucha!

reklama
Cześć dziewczyny!
Weekend weekend i po weekendzie :) W sumie dla mnie bez różnicy tym razem bo i tak męża prawie nie było :(
Nocka średnia, Mateusz budził się często na smoka :/ Ostatecznie o 6:20 postanowił wstać, no cóż..
Teraz szaleje w łóżeczku ani nawet myśli o spaniu. Widzę, że ząbki to już temat powszedni, na topie zaczynają być pierwsze słowa :))) My ciągle czekamy: na jedno i na drugie :p Coś się Mateuszkowi nie spieszy :))

Kurcze coś zimno się zrobiło już nie tylko na dworze ale i w domu.. chyba odkręce kaloryfery!
Miłego dnia wszystkim życzę :)

Do góry