reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
hej
wszystkiego naj dla Naii, Milenki, Mateuszka
Corin wspolczuje nocek. Jutro mam zamir piec chlebek. zobaczymy co wyjdzie z planow
teska jak zdrowko
monia hej.

my goraczkujemy od 3 dni. stawiam na zeby bo maly jest pelen energii. maly smieszek, piszczalka.

Witam rankiem:)
Sto lat dla solenizantów:)
Corin super że nocka lepsza!
Merlitoczka no niestety, u nas nocki nadal takie jak były, pobudki co 1,5 godziny:-(
Silwia oby gorączka ustąpiła, zdrówka!
Basieniak zapytaj lekarza o to, może refluks??spróbuj dać mniejsze porcje, moja zaciska wargi jak nie chce.
Aleks no to tfu tfu żeby piękna pogoda wróciła:-)

Jestem nie do życia, pobudki 22,24,2,3,4 i o 6.30 koniec spania:confused2:oczywiście teraz maruda straszna, bo już śpiąca jest:confused2:do tego te cholerne, zaropiałe oczka:-(
aaa u nas śnieg!więc dziś na saneczki:-)
Miłego dnia!

Kicrym buziam oby te nocki sie jak najszybciej poprawily. a co do oczkow, bylas to skonsultowac z lekarzem. u nas sie zaczelo juz od poczatku grudnia, maly non stop tarl oczka, w swieta zaczely lzawic, a w poniedizalek bylismy u lekarza i okazalo sie ze to zapalenie spojowek. tez byla u nas ropa i posklejane oczka

witam mamusie
my wstalismy rano i wszystko zasypane :-Dbialy puch pokryl wszystko co sie da i pada, pada.. nie mozemy ominac rodzinnego spacerku :-D no chyba ze znowu zacznie tak strasznie wiac.. :cool:
ja sie zastanawiam jak to jest ze jak moj maz karmi malego butla to maly zjada duzo wiecej niz u mnie hmmmmmm... ;-) a i chyba mamy winowajce alergii.. ale poki co jeszcze wstrzymuje sie z oficlajnym wyrokiem ;-)
teska - sto lat dla twojej kruszynki!!
corin - czyli ze nocki zmierzaja ku lepszemu???? :):):)
kicrym - mozwe faktycznie lepiej isc do lekarza z oczkami, zeby sie to nie przerodzilo w cos powazniejszego
silwia - oby goraczka szybko zeszla

zycze wszystkim milego weekendu :):)

Mateuszkowa, Silwia tak, Liwka jest pod stałą opieką okulisty, miała już przetykane kanaliki przed świętami czyli niecały m-c temu, a znowu zaczyna się to samo:-(po zabiegu było super, oczka miała czyste, nic nie łzawiła, od pewnego czasu w jednym oczku znowu się pojawiła ropa, byliśmy u naszego dr,kazał czekać jeszcze 2 tygodnie, ale dziś rano nie umiałam jej tego umyć takie miała rzęski posklejane, 23.01 idziemy do kontroli ale chyba zadzwonię żeby wcześniej przyjść bo ja nie widzę jakiejkolwiek poprawy, ba jest znacznie gorzej:-(
Mateuszkowa jak to czemu??przecież to jest facet:-pu nas też był wczoraj taki wiatr:baffled:doceniłam przekładaną rączkę w wózku;-)

My już po śniadanku, Liwka śpi, młody wariuje z tatusiem, ja najchętniej poszłabym spać...

Corin super, że nocka lepiej:)
kicrym no na pewno o ten refluks też zapytam.... a u mnie z końcem karmienia to ciężko określić bo mała generalnie bardzo żadko buzię otwiera.... zazwyczaj większość posiłku ją zaciska i trzeba wpychać łyżeczkę... jakoś ciągle nie może tego załapać...

Witajcie... u nas tez biało, chociaż nie aż tyle śniegu co u Was..

corin cieszę się, że u Was sie poprawiło..

u nas nie ma poprawy :-( kupa o 2 skutecznie obudziła małego no i do 3 się męczył, aż mu pomogłam.. taaaka twarda, ze szok.. no i poszliśmy spać i w sumie pospał mały do 8.20 ale wiercił się okropnie..
aa i do 24 mieliśmy 4 pobudki na pocycanie...ech

sylwia, oby gorączka już minęła

Sto lat dla lipcowych szkrabów

miłego dnia

reklama
Dzień dobry!
Nie mam czasu dziś,,tak jak i wczoraj go nie miałam,więc jutro może doczytam....
My wczoraj byliśmy na bilansie i maluszek waży 8.460 kg i jest 66.5 długi.No w sumie to malutki ale ja mam 162 więc on też nie bedzie za duży a mój mąż też jest średniego wzrostu.Nocka dziś super tylko raz się obudził a później spał do 9-30,,,

ja się biorę za mycie okine
miłego dnia,,zdrówka dla chorych maluszków!!!!!!:-)

i 100 latek dla solenizantów/ek

Ostatnia edycja:
Do góry