reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

corin - witaj, co za piekne KLONY mamusine - zwlaszcza te oczy i usteczka!! :):):) szczesciara! moj to skora z tatusia zdjeta ;-)

ps- moje male w dzien najlepiej zasypia w wozku ..

reklama
Corin no jak nic klony mamusi:) a u mnie moja mama ciągle twierdzi, że Wiki jest identyczna jak ja. No i może do mnie na zdjęciu jak już mam kilka lat jedt w miarę podobna, ale jak patrzę na swoje zdjęcie jak miałam pół roku to już tak średnio...
Corin, konwalianka no mam nadzieję, że to u was przejściowe i szybko minie
Mateuszkowa Wiki też bardzo długo używała kubka niekapka do masowania dziąseł i teraz też tak robi jak jej się pić nie chce, ale jak jej się chce to ładnie w końcu zaczęła ciągnąć... i za każdym razem jak już ta woda poleci to ma taką śmieszną zdziwioną minę "co to?" bo przecież nic poza mamusi mleczkiem nie zna;)

Dzień dobry!
Corin dziewczyny podobne do Ciebie na 100 %!

U nas tesciowa twierdzi ze maly do mojego meza i jego braci podobny,jak juz slysze ze taki jak moje chlopaki,bo tak mowi,to mnie cos bierze.Juz mezowi powiedzialam ze ona chyba miala jeszcze czwartego synka miec bo taki jak jej,odemnie nic jej zdaniem nie ma.No ale takie juz sa tesciowe.
Nasz maluszek tez co pare godzin w nocy sie budzi,ciekawe kiedy to sie ustabilizuje.Co do chrupków to ja tez małemu daje i nie wiedzialam że zawueraja gluten.
Dzis 6 miesiecy,jak to szybko zlecialo..
miłego dnia!

anp - sto lat dla maluszka!! :):)
basienak - mam nadzieje ze moj zalapie :) bo to juz bylby taki krok w doroslosc:-D

mina listonosza, ktoremu otwieram drzwi w stroju roboczym - bezcenna..

Witajcie ponoworocznie. u nas szał zabkowania, masakra jakaś,mam nadzieje, że w koncu się wykluje jakiś zebol i ulzy małej.
Pol wraca do pracy w środe a myslał, ze jutro:szok: i wtedy na pewno będe z wami jak Miluska zasnie a na razie z dokoku

witam się i ja:-)
My nadal pracujemy z Kinią nad ząbkami, mała strasznie marudzi na dniu i bardzo nerwowo buszuje rączkami w buzi....od jakiegoś tygodnia jak smaruję małej dziąsełka żelem to czuję takie "coś" wypukłe, lekko ostre na dole...

anp, sto lat dla Maluszka!!!!!Niech rośnie zdrowo:-D
Corin, 100% Mamusia Twoje dzieciaczki:-D

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!!!

Witamy i my w Nowym Roku!

Goście goście i po gościach. Cisza teraz w domu aż w uszach dźwięczy.
U nas po ząbkowym marudzie nastał czas błogi. Szymek grzeczniutki i radosny aż miło. Gada, śmieje się i wzdycha do wszystkich i wszystkiego. Ja chyba w ogóle powinnam mieć gości caly czas bo to ewidentny chłopak "na pokaz" :D

Corin i małe Corniątka - kloniki jak nic :D
Konwalianko oby to tylko skok był i przeszedł jak najszybciej.

Corin jakie piękne trojaczki :tak:

Mateuszkowa my też chyba niedługo obniżymy małemu łóżeczko,póki co nie próbuje się
podnosić ale nigdy nic nie wiadomo,to że nie widziałam to nie znaczy że tak nie robi.

Padłam wczoraj dość szybko,jakaś przymulona byłam,pod prysznicem mi się oczy zamykały..No i dzisiaj pobudka o 6:30 na mleko i później już Dorian został ze mną w łóżku i szczerze,nie wiem czy spał czy nie...Obudził mnie o 10 :p

a moj synek spi juz prawie 2 godziny:szok: i to na 90 ml mleka po nocy!!

w pogotowiu mam wszystko naszykowane na kaszka ktora powinien jesc poltorej godz temu ;-)

reklama
Hej dziewczęta.
Niniejszym oświadczam, iż zasiliłam zacne grono bezrobotnych i źle mi z tym L
Mody bez zmian, cały czas marudzi i popłakuje. Spać nie chce. Ręce mi odpadają i krzyż pęka. Z jedzeniem też jest gorzej. Jestem nie wyspana i jest masakrycznie. Kawy, proszę!
Agimar - gratulujemy ząbka dzidzi…
mamaFranusia – dzięki! Mam nadzieję, że się unormuje
Mateuszkowa – super, że Ci się z mężem układa
Corin – Ewa i Aga to cała Ty a mąż się nie zna J a ja kie do siebie podobne J u nas wręcz odwrotnie, jak urodziłam małego i dali mi go to jakby mi miniaturkę męża na brzuchu położyli hehe
Corin, Konwalianko - &&& żeby wszystko szybko wróciło do normy (czego nieskromnie życzę i sobie )
Anp – 100 lat dla maluszka!
Merli toczka - pierwsze słyszę, że w najzwyklejszych chrupkach kukurydzianych jest gluten, zawsze jak kupuje (różne już kupowałam) jest info, że nie zawierają glutenu. Czasem nasze dzieciaczki potrzebują więcej naszej uwagi J Szybkiego powrotu do zdrowia!
Wisienko - współczuję!
Monia , Miczka - witajcie, my wciąż czekamy na ząbki.
Młody zajął się gryzieniem smoczka od butelki i chwilka spokoju, ale pewne nie na długo L

Do góry