reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sylwia - wiesz, zaczynam wierzyć, że te nasz Aleksy to z powodu tego imienia takie łobuzy. Była u mnie sąsiadka ostatnio i ma synka w wieku naszych chłopców, też Alexander i też podobno daje popalić :dry: charakterne to to jak nie wiem :-)

wiecie co... nie powinnam ale sie nie moge powstrzymać... Tylko cicho szaaa bo jeszcze nie powinnam tego ujawniać...
DSC_2596-Edit.jpgDSC_2586-Edit.jpgDSC_2498-Edit-Edit.jpg

aaa i chciałam powiedzieć, że w lipcu będę w Gorzowie Wlkp i Psotka i Wisieńka jak się ze mną gdzies nie spotkacie to wam doopencje obije!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
alex kurcze nie ma jakies instrukcji obslugi na te nasze Aleksiki. moj zamiast lapac sie za stopki i turlac sie to woli stac i na dodatek na calych stopach. ale model z Aleksika.

a co wy tak mało napisałyście.. od razu weekend widać..hehe
my do domu dotarliśmy. zakupiłam małeu zupek z mięskiem, bedziemy testować.. do tego odebrałam paczuszkę - same słodycze, wiec Tymuś niewiele zyska..no nic - tata się cieszy - hehe.. no i po zabiegu..bolało jak cholera.. już po obiadku a mały śpi w foteliku..

aaa i wcale nie jestem taka laska..janiska jestem 163 cm..przy 53kg to nie jest dużo..

Cześć
Jestem załamana!!!
Mój mały nie akceptuje butli, a ja muszę go odstawić od piersi.
Odstawienie z dnia na dzień nie jest dobre , ale nie mam wyjścia. Krew w kupce nadal jest , poza tym żeby wprowadzać nowe pokarmy muszę zacząć karmić bebilon pepti aby układ pokarmowy się zregenerował i trochę odpoczął.
Już nie mam siły...
Wiem , że muszę , ale to takie trudne , szczególnie , że pokarm jest

reklama
Do góry