reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzien doberek !Corin wszystkiego naj naj dla Agnieszki wiem ze spoznione ale jak to mowia trzy dni przed trzy dni po:-)kawcie poprosze:-psprawe obraczki juz przebolalam chociaz najbardziej boli moja glupota moglam niebrac skoro mi za luzna ale juz tak jestem ,bylam do niej przyzwyczajona ze niezdjelam :dry:co sie stalo to n9ie odstanie

Corin, Teśka witajcie!
Ja miałam wczoraj mały kryzys (czy jestem dobrą mamą? ) ale dziś jest ok:tak: no to zapodajcie tą kawusie...mniami

witam porannie, ja na chwilke i zaraz zmykam na rodzinny weekend :p

dodi - moj tez gorzej spi..ale on jak juz sie obudzi to smok nie poratuje, bo sie nim bawi..:baffled: dzis wstal przed 7 wiec nie bylo zle ;-)
corin - ja prosze o kawke, brawo dla Ewuni!!!
asica - co dwie kawki to nie jedna:-D ( ps - rozmowa jeszcze przede mna.. :baffled:)

a moj maly rano sie wypial i wszamal z trudem 140 ml.. ;/ hmm..

reklama
Do góry