reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa świetny pokoik! Mnie też bardzo podobają się takie naklejki ale Szymek na razie śpi z nami w sypialni. Tam ma tylko piankowego Kubusia i Kłapouchego nad łóżeczkiem :-D

ależ cisza w domu... Mlody wariował od 15.30 i padł jak mucha. Już kaszkę jadł na pół śpiąco :-D mam nadzieję, że długo pośpi. Mama idzie zrelaksować się do wanny :-)

reklama
balkan - na przeciwko lozeczka jest nasze lozko, drewniane, z tych takich co sa nie do zlozenia ;-) i zajmuje sporo miejsca, po bokach sa stoliczki nocne a z lewej ( od wejscia ) jest szafa przesuwna, sciana jest pusta - mialam zawiesic tam obraz albo cos ale jakos do tej pory nie zawisl ( mieszkamy tu troche ponad 2 lata ;-) ) i w przyszlosci bedzie tam lozko malego z jakims stolikiem, pietrowe czy cos..pozatym ja mam 2 pokojowe mieszkanie wiec....wybaczcie ale manewrow duzo nie mam ;-)

z mebli nie mam duzo ;-) sa te komody ktore widac na zdj i szafa, szafe robil moj maz z moim ojcem, tak samo jak komody - kupilismy z surowego drewna a maz pomalowal i zrobil co tam jeszcze trzeba przy nich ( nie znam sie :p )

mam nadzieje ze jakos sobie to zobrazowalas ;-) zdj nie mam zrobic jak bo maly spi! ;-)

pozatym nie chcialam kupowac mebli zbyty wiele do tego pokoju, bo w planach byl dzidzius ;-) - i tak jedna komoda (inna niz na zdj ) wywedrowala do drugiego pokoju - w jej miejscu jest lozeczko

Mateuszkowa naklejki super, robia wrazenie! Ja mam piankowego Kubusia Puchatka, prosiaczka i tygryska, keidys mala do nich gadala ale chyba juz jej sie znudzily.

Danuska ja mam zamowiony fotokalendarz (na groupon za lacznie z przesylka 45zl) i czekam az przyjdzie:)

hej dziewczyny.

Dzieki za info w sprawie alkoholu:) zdecydowałam że do obiadku będzie lampka wina i nic więcej:) no i teraz pytanie jakie winko kupić, będzie kilka rodzajow mięs..kurcze nie znam się na tym..

Sliczne te naklejki, ja niestety nie mam gdzie powiesic takich..bo mała spi z nami w pokoju, mamy dwu pokojowe mieszkanie ale drugi pokoj zajmuje Michasia:)

A ja zamówilam takie ramki:) jutro mają przyjśc, jedna dla chrześniaka, jedna dla bianki, jedna dla Michasi żeby nie czuła się pominięta:)
http://allegro.pl/imienna-ramka-z-glinka-odcisk-ramki-z-glina-i1979688959.html

Ostatnia edycja:
ania - piankowe tez sa urocze :):) moj dopiero sie dzis zapoznal z naklejkami wiec bedzie chwila spokoju ;-)

dodi
- mysle ze moze polwytrawne ?? to takie "uniwersalne " chociaz ja wole polskodkie.. wlasnie sobie kieliszek naleje hihihi ;-)a ta ramka jest przepiekna! wlasnie mialam cos takiego kupic zeby odbic nozke synka a teraz nie musze juz szukac :):):) super !!! ale co za zonk! imie tylko 8 literek ;-) Mateuszek nie zmiesci sie :p ..

Mateuszkowa, dzięki śliczne - absolutnie nie budź Mateusza - ja mam taki mały pokoik dla swojego Mateusza i cały czas się zastanawiam, jak go urządzić....

Dodi, dla mnie istnieje tylko wytrawne wino - jak do mięsa to czerwone i tym bardziej wytrawne - ew. półwytrawne.... a do deseru deserowe.... oj jak ja bym się wdobrego wina napiła..... ech.... na razie mogę sobie tylko usta umoczyć.... :)

Mateuszkowa, może Mati? albo normalnie Mateusz:) tez mi sie podobaja, dla dziewczyn wzięłam te z kwiatkami i kolorowym napisem, a dla małego z samochodzikami:) fajne bo sobie mozna wybrac kolorki:)

balkan, ja tez nie mogę... no niestety, odbiję sobie może niedługo...wtedy sobie naleję wielki kielich wina:):)

reklama
dodi, balkan wino nie zajac nie ucieknie ;-)
dodi mam nadzieje ze stopka malego sie zmiesci na dlugosc.. bo moj ma duze nozki tak jak i raczki ;D ale Mati chyba kaze im "napisac" na ramce ;-)

a teraz uciekam milego wieczorku i spokojnej nocki zycze!!!

Do góry