reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Cześć wszystkim Mamusiom
Ooo jak dawno mnie tu nie było! mam chyba z 1000 stron do nadrobienia :-) co będzie raczej trudne z powodu chronicznego braku czasu spowodowanego powrotem do pracy :szok:

Wszystkiego najlepszego dla Mamuś i Dzidziolków, dużo zdrówka !!!

reklama
witam Was
nawet nie probuje doczytac tego co nadrukowalyscie.
W ogole nie mam ochoty na nic, beznadziejna sytuacja z pieprznieta tesciowa ktorej mam najserdeczniej dosc. Mam dosc nerwow, placzu, nieprzyjemnej atmosfery i klotni z D przez nia. Gdybym wygrala w loterii swiatecznej przeprowadzilabym sie na drugi dzien :confused2: ehh...

a z nowosci to mala kazdego dnia wieczorem wypija od 150-170 ml mleczka z kaszka i spi ciagiem 6,7 h a pozniej wybudza sie co ok 2,5 , 3 ale nie tyle co z glodu co z potrzeby, wkladam smoczka i zasypia, a czasami sobie pociumka cyca.

buziam was kochane!

emka - czesc kochana! tesciowa sie nie przejmuj, to juz tak jest ze wszyscy sa madrzejsi od nas, nagle okazali sie ekspertami i maja zawsze racje, zawsze robia lepiej, nigdy sie nie myla i sa super - ja to przerabia z matka..dalej..nie martw sie!! popatrz na swoje sloneczko i usmiechnij sie :)

Mateuszkowa, witaj.
Przepraszam, że nie przywitałam się z nowymi Mamusiami :zawstydzona/y:.
Ale to pewnie dlatego, że Wszystkie jesteście dla mnie znane.Nawet jak nie jesteście :-).
Chyba będę uciekała, jako wyrodna matka, która pierwsza wróciła do pracy :eek:.

gocha - nie przepraszaj :) czemu wyrodna? nie mow tak nawet ..

eh..uciekam mamusie
spokojnej nocki zycze !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka kobitki.

psotka ja mieszkam 50km od Gdańska, a z Gdańska jest danuska:):)

Anula, nosz co za szpital u Was, o moim tez słyszałam różne opinie, ale było super! Nawet kazały przychodzić po mleczko, bo powiedziały ze skoro mam za mało to dziecko glodne nie może być, bo może wpaść w jakąś zapaść czy coś...u nas mieli gotowe mieszanki w takich malych buteleczkach i dawały każdej kobitce ktora prosiła:)

Dobra spadam bo maż za chwile będzie !!

reklama
Do góry