Konwalianko ***** dokładnie - mamy to samo. Zawsze o Was myślę jak się męczymy. Jestem zawsze głodna i niewyspana. Ale już nie będę narzekać, bo przecież robię to dla swojego dziecka. Nie muszę, ale chcę. No i powiedziałam mojemu tacie, że w lipcu jak przestanę karmić to wypiję drinka, kawę, pepsi, zjem czekoladę, napoleonkę i jajecznicę wszystko razem
A ja bym Cię chętnie odwiedziła, ale to jakoś głupio tak robić Ci nalot... Może w tej kawiarni, o której pisała Basieniak?
Szkoda, że Psoci nie będzie ja nawet nie na bieżąco nie jestem...
Basieniak cieszę się, że u Was lepiej. Ostatnio czytałam o ząbkowaniu i Wasze problemy z jedzeniem stanęły mi przed oczyma. Może to przez ząbki?
Mateuszkowa Ty jesteś z Krakowa? Całe życie chciałam tam mieszkać:-) ucałuj smoka ode mnie
A ja bym Cię chętnie odwiedziła, ale to jakoś głupio tak robić Ci nalot... Może w tej kawiarni, o której pisała Basieniak?
Szkoda, że Psoci nie będzie ja nawet nie na bieżąco nie jestem...
Basieniak cieszę się, że u Was lepiej. Ostatnio czytałam o ząbkowaniu i Wasze problemy z jedzeniem stanęły mi przed oczyma. Może to przez ząbki?
Mateuszkowa Ty jesteś z Krakowa? Całe życie chciałam tam mieszkać:-) ucałuj smoka ode mnie
Ostatnia edycja: