mailuj
Fanka BB :)
Mateuszkowa ja tradycyjnie w necie wszystko robię :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kkasiulka ja tez urodzilam, gdzie moj medal?!
oj Kasia... pięknie wyglądasz.. jak Cię widziałam, to nie mogłam wzroku oderwać, ale głupio mi było tak patrzeć na Ciebie, naprawdę ślicznie wyglądasz i wiadomo każda z nas chciałaby mieć mniej tych kilogramów..
kkasiulka mówiłam ze kozie mleko nie uczula bo od znajomych wiem, że jak dzieci miały uczulenie na białko mleka krowiego to dostawały kozie i było ok.
Wiecie dziewczyny jak mówię żebym chciała rodzić naturalnie to chodzi mi raczej możliwość posiadania trójki dzieci bo po trzech cesarkach nie wiem czy zdecyduję się na trzecie (a tak chcieliśmy trójkę:-(). Boję się po prostu powikłań. Z porodu naturalnego znam tylko bóle porodowe, które w pierwszej ciąży niestety mnie zaskoczyły już w szóstym miesiącu:-(
kkasiulka po prostu w 28 t.c. dostałam bóli porodowych.Ciążę podtrzymywali jeszcze 1 dzień ale niestety musieli zrobić cc- powód: odklejenie łożyska. Mała żyła jeszcze dwie doby
[*]. Teraz już mogę o tym mówić spokojnie bo trochę czasu minęło (5,5 roku).