reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Zgasiłam i zapalam światełko;)

DZIEŃ DOBRY!

U nas noc przespana cała, jedno karmienie o 5 i od raz malutki spał:) No ale dostał 3 razy w nocy Osanit...

My za godzinkę jedziemy z Dawidkiem kupić rogale marcińskie dla Marcina:)

WSTAWAĆ Śpiochy!!! ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Psota dzięki śliczne mam taką nadzieje że sie tam wszytsko już zroslo..1!!!
A tak Witam was na chwilkę wpadlam bo tescie zaraz bedą bo są w sklepie obok cmoki do rańca. U nas noc ok spal przed21 cyc przed 4 i 6.30 teraz drzemie...!!

Dzien doberek ja dzis wyjatkowo "pozno":-)u mnie dzis nocka wporzo zasnela o 20 0 23 jedzonko o 4 jedzonko i od 6 pobudka zeby pozegnac tatusia przed prace i wygonic mame z lozka do obowiazkow:-Dzuzu kciukaski ,psotko rogale Marcinskie mniam a i wszystkiego naj dla Meza:)

Konwalianko, Ty, bidulko, też masz niezły Sajgon... Tulę mocno!

Podziwiam wszystkie mamy dzielnie znoszące takie noce, jesteście SuperBohaterkami!

Zuzu, czekam na wieści od kardiologa, jestem pewna, że wszystko będzie dobrze:)

Teśka, dziękuję bardzo w imieniu męża! A na rogale zapraszam:)))

Cześć Konwalinaka, Psota, Zuzu, Teśka!

U nas chyba też skok, tyle, że u nas objawia się to wzmożonym apetytem - Młody je co 3 godz w nocy i co 2 godz w dzień.... a moje cycki są zmasakrowane.... :( mam nadzieję, że się skończy.... :)

Psota, zazdroszczę tych marcińskich rogali - w tym roku nie ma mi kto przywieźć.... :( nawet chciałam sama zrobić, ale jak przeczytałam przepis to zwątpiłam.... obejdę się smakiem.... :(

Balkan, napisz mi adres na PW, to Ci prześlę przez moją siostrę, mieszka na Bielanach, więc nie ma problemu, w niedziele wraca do Wawy:)

reklama
halo Słonca!!!

tosz to nie idzie Was nadrobic drukarki najsłodsze!!! jedyne co pamietam;

zuzu &&&&&&&&&&&& za serduszko, na pewno wszystko bedzie dobrze, spytaj psotke, ona i Dawidus sa przykąldem wspaniałego cudu:-)
wisienko, psotka moje serduszka kochane!! i wy mi tu nie szalejcie z tymi wymiotami i wogole, bo ja tez zaczynam schizowac, a okres juz 3 dni sie spoznia:szok:
psota super, ze wszystkie wyniki Dawidus ma takie piekne Ty wiesz ze ja Twojego sms-ka dostałam dopiero o 2;17:szok:
sister odsypiaj nocke Słoneczko!!!!
miczka - kurcze zazdroszcze tego wychodnego..moze weźmiesz mnie z sobą co?
dodi - zdróweczka dla niuni!!!
konwalianko kurcze tule cie kobieto mocno:*
przepraszam, ze reszty nie spamiętałam, ale buziam Was wszystkie!!

a ha i jeszcze jedno: where is magia??? ktos wie????

a i dzis mamy szczepnienie - prosimy o kciuki:-)

Ostatnia edycja:
Do góry