Wisieńka
Fanka BB :)
witajcie, u mnie nieco lepiej w porównaniu z wczorajszą nocą, ale bez rewolucji się nie obeszło.. dzisiaj do diety małego wprowadzam delicol- zobaczymy czy będzie jakaś poprawa czy nie..
wisienko kupiłam ten środek, ale w ulotce jest od 6 roku życia, więc się wstrzymam do wtorku i zapytam lekarza, w każdym razie dziękuję
mały głodomor właśnie je a później trzeba zrobić zakupy.. miłej soboty
kochana ta moja kumpelka dostała go jak mały miał 1,5 miesiąca. Ale spytaj lekarza i &&&&&&&& za delicol. Mysmy tez podawali
świetnie to brzmi ja się rozkoszuję mówiąc dzieci:-)Pognalam dzis meza na zakupy, a ja z corkami (jak to fajnie brzmi ) poszlysmy do szmateksu na lowy. Aga zostala z Ewa przed sklepem a ja buszowalam, niestety jeszcze nie bylo jesiennych szmatek :-( trzeba bedzie powtorzyc wypad ;-) ewa oczywiscie caly wypad przespala (2 godziny) i teraz jeszcze dosypia w wozeczku.
U nas fajny dzień, mała spała spora a czuwanie miała z usmiechem. Byliśmy na długim spacerku i tu trochę powyła w trakcie ale moze z 200 metrów. Chociaz 200metrów wyjącego wózka to bardzo duzoZasnęła o 20 sama w łóżeczku i spi sobie slicznie. Nasze nocki w porządku, chociaz dziś częściej się budziła co 4-5 godzin.
Dziewczyny pytałam juz raz ale moze teraz któras doczyta Czy wiecie czy mozna stosowac coś z tych urzadzen na komary przy dziecku bo nas jedzą zywcem