reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio - nie ma czego zazdrościć, co z tego, że pośpi w dzień skoro w nocy śpi 1.5 - 2 h, potem godzina - 1.5 usypiania i czasem po pół h pobudka znów... taka była dzisiaj noc, normalnie myślałam, że szlag mnie trafi :eek: mam nadzieję, że dziś nastąpi REWOLUCJA!!

Hej Kochane:

Mam pytanie czy zostawiacie na noc malenstwom smoczki czy wyciagacie?

Smoczek uspokoil moj dzien i Misio juz nie wisi ciagle na mnie. Zdecydowanie pomaga w ciezkich momentach, ale nie wiem co zrobic.ze smokiem w nocy..

Konwalianka szybkiwgo powrotu do zdrowia i oby malenstwo lepiej sie poczulo..

Marzenka idzie oszalec powariowali w tym kraju. chore..

Wisienka i corin przez Was to tylko o lodach mysle. grrr.;-)

Hej babeczki..

sunset, tak jak piszą dziewczyny, smok pewnie sam wyleci:) a jak nie to delikatnie go wyjmij jak zaśnie, bo potem w nocy może wypaść i odcisnąc się na buźce hehe

Marzena, no po takim wysilku jakim jest placz to sobie odespała widocznie hehe, moja dziś mam nadzieje pośpi chociaz z 5 godzinek ciągniem, bo sie umęczyła dziś na urodzinkach, nie mogła tam spać, a po kąpieli odleciała sama w łozeczku:)

maqnio, mnie tez uśmieszek mojej niuni rozbraja, zaraz bym ją wygniotła i wycałowala w te grubasne policzki hehe, Rozia to tez prawdziwa modelka, na kazdym zdjęciu wyglada jakby trzymala za kogoś mocno kciuki :-);-)

Dobra, trzeba iśc spać, bo jutro kolejne urodziny mnie czekają:):)

Ostatnia edycja:
witajcie, u mnie nieco lepiej w porównaniu z wczorajszą nocą, ale bez rewolucji się nie obeszło.. dzisiaj do diety małego wprowadzam delicol- zobaczymy czy będzie jakaś poprawa czy nie..

wisienko kupiłam ten środek, ale w ulotce jest od 6 roku życia, więc się wstrzymam do wtorku i zapytam lekarza, w każdym razie dziękuję

mały głodomor właśnie je a później trzeba zrobić zakupy.. miłej soboty

reklama
Witam u nas noc ok zjadl o olocy i stal przed 5 a pozniej juz za godz i koniec spania trzeba bylo sie bawic:tak:teraz spi, wczorraj posparztalam i popralam gdy byl na dworze dzis zostalo mi odkurzyc i umyc klatke:tak:a po szczepionce u nas ok maly nie marudzil, nie mial goraczki i jak na razie nie jest najgorzej musze sie tym nacieszyc bo wieczorem znowu bedzie ciezko
Konwalianka wczoraj bylam na szczepieniu i maly ostal lek o 6 lat, moze to ten sam, jak sie nazywa?boje sie awac a mam 3 x po 7 kropli dalam 3 i to maly plul myslam ze sie zakrztusi:-(

Do góry