reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

katerina u mnie dokładnie tak samo, 3 tyg temu mówiła "główka już nisko, w środku mięciutko, szyjka co prawda zamknięta, ale ustawiona centralnie, no to niedługo będzie pani rodzić" tylko to niedługo coś przydługo trwa....;-)
i też mam 0 objawów, dlatego totalna abstrakcja dla mnie, że tak nagle z zaskoczenia miałabym nagle rodzić? siedzę sobie, siedzę i nagle to już? Nieeee ciężk omi to sobie wyobrazić

reklama
katerina u mnie dokładnie tak samo, 3 tyg temu mówiła "główka już nisko, w środku mięciutko, szyjka co prawda zamknięta, ale ustawiona centralnie, no to niedługo będzie pani rodzić" tylko to niedługo coś przydługo trwa....;-)
i też mam 0 objawów, dlatego totalna abstrakcja dla mnie, że tak nagle z zaskoczenia miałabym nagle rodzić? siedzę sobie, siedzę i nagle to już? Nieeee ciężk omi to sobie wyobrazić

U mnie nic nie mówił. Mnie nawet nie bada.
No i ja też nie mam objawów, więc nie wiem. Miałam przeczucie na 29.06, ale nic z tego nie wyszło. Podejrzewam że i 13.07 nie będzie nic. Oby tylko mi nie wywoływali.
Dobra idę dokończyć mycie okna i pod zimny prysznic i po mojego, zawieść L4.

Marzenka ja jak szlam na patologie to tez sie stresowalam, a teraz szczerze moge powiedziec, ze to jest dobre rozwiazanie bo wszystko dokladnie sprawdzaja i sie mniej martwisz wtedy. No i bedzesz z mala caly czas pod dobra opieka. Nic sie nie martw! :tak:

Czytalam ostatnio opowiesci z porodówek na czerwcówkach i prawie w kazdym poscie bylo - oby nie wywolywany bo bardziej boli. To prawda, ze jak podaja oxy to skurczwe mocniejsze i bardziej bolesne?

Kociatka, ja to mojej juz 3 tdni temu łóżeczko poscielilam i mówie - zobacz jak masz wszystko ladnie przygotowane, wyłaź!!! A ona nic! :cool::-D
Cos mi sie wyudaje ze mnie tyez ten 13ty zastanie i bede sie zastanawiac co dalej...
Teraz w czwartek mam wizyte i tez wolalabym by mnie juz ominela, bo tak to kolejne 120 zl.

katerina to prawda boli bardziej tzn porownania nie mam bo ja mialam tylko wywolywany ale bol straszny
Marzenko bedzie dobrze, pewnie juz wkrotce bedziesz miec swoja kruszynke przy sobie

Ostatnia edycja:
No i ja się nachodziłam i poplotkowałam z psocią aż mnie uszko boli hahahhaha :-D:-D:zawstydzona/y:
emeczka ze mną będziesz dialogi pisała,bo ja pewnie też na koniec zostanę sama tutaj hahahaa
Aneta ja co wizytę mam USG z pomiarami i samolocik taki rytuał hahaha
Pippi kociatka katerinka zaciskam żebyście już niedługo się męczyły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze może jednak Was złapie z zaskoczenia i nie będzie bólu aż tak strasznego czego Wam bardzoooo życzę !!!
katerinka moja siostra 1szą urodziła bez pomocy oxy samo szło swoim tempem a drugi miała wywoływany,bo tydzień po terminie była i ból mówiła nie do zniesienia ale jakoś Go zniosła :-D:-D więc chyba nasz los taki żeby nacierpieć się zanim SZCZĘŚCIA się nasze ujrzy :-D
marzenka &&&&&& wszystko będzie dobrze !!! A tam chociaż będziesz stale pod kontrolą :tak:

reklama
katerina to prawda boli bardziej tzn porownania nie mam bo ja mialam tylko wywolywany ale bol straszny
Marzenko bedzie dobrze, pewnie juz wkrotce bedziesz miec swoja kruszynke przy sobie

Ja sobie wmawiam, że od bólu nie można umrzeć, hehe. Może to coś którejś pomoże? ;-)

Do góry