reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

sis no dokazuje od 5tej rano mała ból żeber mam od tego,że sobie piękna nogi non stop :-D:-Dprostuje ,wczoraj ją podejrzeliśmy jak piła wody i ruszała fajnie usteczkami :-D:zawstydzona/y: no co Ty ja jeszcze nie sypie się i nie mam zamiaru takiego :-D no chyba,że rozwarcie by szybko się potęgowało ;-)
balkan hahah dobre no tak co będzie siedział z głową w dół cwany nie ma co :-D

reklama
Basieniak, ja miałam mieśniaki wycinane 5 lat temu, ale odrosły - mój lekarz powiedział, że tego jednego mi przy okazji cc mogą spróbować wyciąć..... mi tam jest wszystko jedno, bo i tak wszystkich nie wytną, więc muszę później o to zadbać.... jakby mi chceli wszystkie powycinać t orekonwalescencja by była troszkę dłuższa i znieczulenie całkowite.... więc jak im sie ten jeden uda wyciąc to Ok, jak nie, to później usunę....

Orchi, poza tym, jak nie siedzi głową w dół to mi na szyjkę nie naciska, więc jest większe prawdopodonbieństwo, że dotrwam do 7 lipca.... choć nie powiem - łapkami lubi sobie pobgrzebać w moim pęcherzu.... :)

balkan zastanów się może warto za jednym cięciem .pózniej też nie bedzie dobrej okazji by się zooperowac.;-)

Madzia, wycięcie mięśniaków to poważniejszy zabieg niż cesarka, więc nie chcę sobie fundowac na starcie jeszcze bardziej obolałego brzucha z jakimiś sączykami..... za 2 - 3 lata usunę..... na razie większej ilości dzieci nie planuję.... :)

Witam Was. Dawno się nie odzywałam. Widzę, że już 2 ciężarówki się rozpakowały, a więc ... witajcie w klubie!
Nie wiem czy pamiętacie pod koniec marca wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem infekcji, pewno balkan pamięta, bo byłam w szpitalu bielańskim. No i niestety już w dwupaku z tego szpitala nie wyszłam.
W dniu 12 kwietnia 2011 roku przez cc na świat przyszła moja ukochana córeczka Amelka z wagą 800g, dł, 34cm, pkt apgar 7-8-8. NIe będę się rozpisywała co przeszłam przez te dwa miesiące... Od wtorku 14 czerwca Amelka z wagą 2kg jest już ze mną w domku i teraz smacznie sobie śpi. Przed nami jeszcze długa droga, w związku ze skrajnym wcześniactwem, ale odpukać na razie wszystko jest w porządku i nie wyobrażam sobie życia bez mojej kruszynki.

Ostatnia edycja:
beetka pamiętamy jak najbardziej i właśnie póxniej już cisza była a żadna z nas nie miała namiarów na Ciebie .Boszz jak dobrze,że córeńka rośnie jest przesłodka !!!!!!!!!!!!!!!! Ojjj musiałaś się nadanaerwować a;e dobrze,że niunia rośnie i ma się dobrze 2 kg to już kawał kobitki buziamy mocnooooooooo :*:*:**:

reklama
Beetka, pamiętam i wogóle pamiętamy, bo kilka razy się zastanawiałyśmy, co u Ciebie.

Przede wszystkim GRaTULACJE!!!! Córcia wygląda przepięknie - no i wspaniale, że już jesteście w domu.... a w którym tyg się urodziła? czytałam, że dziewczynki wczesniaki są dużo silniejsze od chłopców, więc Malutka na pewno dogoni rówiesników. Trzymam kciuki z całego serca!!!!!

Do góry