reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam mamusie;-)
Dziewczyny wspolczuje problemow ze spaniem, ja zasnelam o 23 bo o tej biore leki i spalam do 9 a to i tak krotko, spie teraz jak niemowle:-)
Marzenka tak jak pisza dziewczyny uwazaj na siebie...
Psota &&&&&&&, ja tak samo swietnie sie czuje, swoje przeszlysmy wiec moze dlatego:tak:
Corin znajac zycie odbije sie to na malej, sadzac po opisie nauczycielki...
Wisienka witam:-)
Kociatka cale szczescie ze to tylko pomylka:tak:
Ja mam w czw wizyte, mam nadzieje ze tak jak lekarz wspominial odstwimy wtedy leki:-)
A jutro siostra mnie odwiedzi, skroci mi wlosy moze jeszcze dam rade pomalowac i bede czekala:tak:a juz tak sie niecierpliwie ze szok:-Dale brzuch juz mam sporo nizej;-)

Witam się z Wami i idę myśleć nad obiadem... kurcze nie mam żadnej koncepcji a tu mąż o 12 wraca i głodny! mama do mnie przyjedzie zaraz więc może coś razem pomyślimy. Ehh nic mi się dziś nie chcę, w nocy spać nie mogłam, brzuch i skurcze dawały znów o sobie znać. Przemogłam się i odkurzyłam mieszkanie, kurze starłam i musze torbę zacząć pakować bo mi czasu braknie.

A mam do Was pytanie - robiłyście już posiew z pochwy?

Oszqrde u mnie sie dzilo w 26 tyg mialam skurcze 12 dni w szpitalu, lezenie w domu z cm szyjka pozniej szpital i sterydy a teraz juz moge chodzic i nic mi nie jest czuje sie jakbym nie byla w ciazy, brzuch mi o tym przypomina:-Dmoze w czw lekarz cos mi powie;-)

Kochane powiem wam szczerze, ze szpital mnie tak wykończył, że mam zakwasy po wejściu po schodach. Jestem taka osłabiona, ze ledwie się ruszam i dalej z falą zgagi. Mam nadzieję, ze to szybko minie i będę w normalnej formie. Przepraszam was wiec, ze nie odpisuję ale uciekam dojść do siebie trochę

WISIENKO trzymam kciuki za zdrowko, wypoczywaj duzo :*

my dzisiaj z D mielismy nieprzespana noc pelna wrazen z... komarami!!!!!:wściekła/y: trzeba kupic dzisiaj wklad do gniazdka bo nas zjedza!! nie wiedzialam ze o tej porze w hiszpanii, w takim upale moze miec tyle komarow :dry:
o 5 rano odbylo sie polowanie z poduszkami, ale dziady sie tak pochowaja ze nie sposob ich znalezc !! co za bezuzyteczne stwozenia!!

reklama
witajcie Brzusinki!

Wisienka, witaj!:-)
Anulka, Gon1a, Gocha, dziewczyny dajcie znac, co u Was.:tak:
Corin, no co za akcja z ta baba...:szok::szok::szok:
No i nie pamietam, co ktorej mialam napisac...:baffled:

Ja tez dzis pospalam 3,5 godz., ale o dziwo energii mam tyle, ze szok.:confused: To dobrze,bo dzis mam intensyny dzien... Zaraz biore sie za obiadek, kopytka z indykiem w bialym sosie i salata lodowa z oliwa i ziolami, jesli ktoras ma ochote, to zapraszam.:tak: Pozniej przyjdzie dziewczyna znajomego, zeby wypelnic jej jakies formularze, potem ma wpasc kolezanka z pracy z nowymi plotami;-), a na popoludnie umowilam sie na kawke i lody z kumpela... Same przyjemnosci;-)

W ogole jestem bardzo podekscytowana, bo kupilam dzis dla Filipka kosz mojzeszowy, bedzie stal w salonie.:-) Ciesze sie jak dziecko, ze bedzie mial cos swojego, nie po bracie.;-) Co prawda jest uzywany, ale dzieciaczki szybko z tego wyrastaja, a przyda sie jak przyleca moi rodzice, bo bedzie zajmowal mniej miejsca niz lozeczko turystyczne i bedzie go mozna wziac do ogrodka.:-) Juz nie wspomne, ze calosc ze stojakiem kosztowala mniej niz sam nowy stojak, a dostawa za darmo.:-)

Do góry