Patrycjaa ja mam termin na 23 lipca a @ mialam 9 pazdziernika , ale mysle, ze najbardziej jest wiarygodne USG do 12 tygodnia, potem to juz dzieciaczki roznie rosna.
Balkan a ja nie mam do kogo pisac, bo nie mam zadnych numerow, co zrobic?
Emka ja tak mialam przy pierwszym dziecku, po blisko 7 latach zwiazku zaczelam brac tabletki i przy drugim opakowaniu udalo mi sie zajsc w ciaze, a okresy mialam tak raz na pol rokuJ
Mimi36 jak nie chcesz cc to sprobuj metod na obrocenie maluszka juz pisalysmy o tylu mozliwosciach, ja skorzystalam i maly mocno siedzi w miednicy od paru tygodni i juz nie wyskoczy
Corin akcja z koszulka bezcenna, gratuluje cierpliwosci, ja juz dawno bylabym w szkole
Kociatka super , ze wszystko w porzadku, a takie pomylki lekarskie to wrrr, niepotrzebne nerwy
Marzenka nic dziwnego, ze nie mozesz owocow , niestety maja mnostwo cukru
Wisienka super nowiny, to teraz juz z gorki, przeszlas stres, to jak bedzie godzina zero podejdziesz do sprawy spokojnie
Co do eksplozji plemnikow ja dostalam prezent na 39 urodziny, najpiekniejszy jaki moglam dostac , jutro wizyta u gina, ciagle spie, musze duzo lezec bo skurczyki lapia mnie co 40 min, a tu jeszcze przynajmniej 3-4 tyg wypadaloby pochodzic w dwupaku, ciagle mnie czysci, chyba obnizyla mi sie macica, ale to jutro dokladnie sie dowiem.
Waga ze wzrostem nie musi miec wiele wspolnego, moj synek mial 3670g urodzony 2 dni przed terminem, a byl tak drobniutki, ze przez pierwszy miesiac chodzil w ubrankach 56cm, a na poczatku, wrecz w nich plywal, przy wzroscie 54cm, wiec nie ma reguly, kazdy maly czlowieczek jest rozny.