reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wisieńko,witaj w bb domku!!!

Balkan, no coś Ty, wyjątkowo mam tak późno wizytę, bo moje kochanie musi zdążyć wrócić z Wawy;) A co do zmęczenia, to mój gin zawsze jest pełen zapału do pracy,wszystko dokładnie mierzy, sprawdza i bada, bez względu na to czy jest to godzina 12:00 czy 21:00 ;) Taki cyborg;)

reklama
balkan, dobrze sestina pisze, nie ma sensu dokupywać, chyba, że cierpisz na nadmiar pieniążków :-)
a i jeszcze spraw sobie suwaczek, co prawda już niewiele zostało, ale tak jakoś łatwiej się połapać :)
wisienko - witaj w domu! teraz tylko mala regeneracja psychiki i będzie super :-D

balkan nie dokupuj małych! chyba ze z mężem jestesci edrobni i przewidujecie maluszka koło 50 cm. Rękawki przez tydz. popodwijasz w razie czego a i na pieluszce tez się opnie ubranko i bielizna. ja to mam na 56 kilka raptem

no Mateusz raczej mały nie będzie.... ale na 56 mam jakąś furę bodziaków - działalność moich koleżanek jakies kilka miesięcy temu, a musze dokupić jakieś pajacyki, czy śpioszki, bo jak jednak nie będzie wielki to muszę mieć malucha w co ubrać, a nie od razu będzie wyglądał, jak w spiochach po starszym bracie.... :) ale nie szaleję z ubrankami.... na razie - choć, jak zobaczyłamrachunek ze Smyka, jak mój mąż poszalał.... uch.....

Konwalianka, ja nie lubię suwaczków.... :) no tak mam.... postaram się pisać zawsze obok Sestiny bo mamy jednodniową różnicę.... :)

Czesc kochaniutkie piłeczkiJ
Ja was czytałam na bieżąco ale jakos nie miałam weny żeby poklikac.
Ogółem wszystko fajnie ze u was sytuacje się klarują, maluszek Goni przesłodki, aż i mi się zachciało rodzic . wczoraj miałam wiecej energii to posprzątałam w domciu. W niedziele pogoniłam swojego M do zmiany firan ,ale po dwóch oknach się poddał i zostały mu jeszcze dwa.( nie rozumiem tych chłopów, na budowie charują jak osły a do zwykłych firanek nie ma cierpliwości hehe). Za jakies pół godziny będę dzwonic się rejestrowac do swojego lekarza( wkońcu!) bo na urlopie był… zastanawiam się tylko czy będę musiała robic wyniki krwi i moczu ,skoro miałam robione niedawno w szpitalu i wszystko jest na wypisie…no nic podczas rejestracji się zapytam.
Widze ,ze niektóre z was mogłyby przejść na tryb nocny, ja na szczescie „wyrosłam” już z tego i spie całą noc jak suseł. Z jednej strony dobrze bo sypiam na zapas ,a jak mała się urodzi to będę mogła pomarzyć o spaniu i będzie ono wyglądało jak spłata kredytu- na raty. J
Witam się ze wszystkimi…potem może cosik skrobne…buzialki..
Aha ja jeszcze 2 dni i koncze 37 tydzien –jupiii!!! J

balkan:) ceny fakt są powalające dlatego ja mam i nowe i uzywane ciuszki i jeszcze potem wystawię na allegro i obrócę;)
witaj zorah! udanej wizyty:)

ja zalegam przed TV razem z kompem..... już taką mam symbiozę.... :)

własnie w TVN pokazują basen z taką piękną błekitną wodą - jak ja bym chciała na taki basen!!!! Mam nadzieję, że nie będzie żadnych przeciwskazań i będziemy mogli chodzic z Mateuszem na basen, jak skończy 2 - 3 m-ce......

reklama
Patrycjaa ja mam termin na 23 lipca a @ mialam 9 pazdziernika , ale mysle, ze najbardziej jest wiarygodne USG do 12 tygodnia, potem to juz dzieciaczki roznie rosna.
Balkan a ja nie mam do kogo pisac, bo nie mam zadnych numerow, co zrobic?
Emka ja tak mialam przy pierwszym dziecku, po blisko 7 latach zwiazku zaczelam brac tabletki i przy drugim opakowaniu udalo mi sie zajsc w ciaze, a okresy mialam tak raz na pol rokuJ
Mimi36 jak nie chcesz cc to sprobuj metod na obrocenie maluszka juz pisalysmy o tylu mozliwosciach, ja skorzystalam i maly mocno siedzi w miednicy od paru tygodni i juz nie wyskoczy
Corin akcja z koszulka bezcenna, gratuluje cierpliwosci, ja juz dawno bylabym w szkole
Kociatka super , ze wszystko w porzadku, a takie pomylki lekarskie to wrrr, niepotrzebne nerwy
Marzenka nic dziwnego, ze nie mozesz owocow , niestety maja mnostwo cukru
Wisienka super nowiny, to teraz juz z gorki, przeszlas stres, to jak bedzie godzina zero podejdziesz do sprawy spokojnie
Co do eksplozji plemnikow ja dostalam prezent na 39 urodziny, najpiekniejszy jaki moglam dostac , jutro wizyta u gina, ciagle spie, musze duzo lezec bo skurczyki lapia mnie co 40 min, a tu jeszcze przynajmniej 3-4 tyg wypadaloby pochodzic w dwupaku, ciagle mnie czysci, chyba obnizyla mi sie macica, ale to jutro dokladnie sie dowiem.
Waga ze wzrostem nie musi miec wiele wspolnego, moj synek mial 3670g urodzony 2 dni przed terminem, a byl tak drobniutki, ze przez pierwszy miesiac chodzil w ubrankach 56cm, a na poczatku, wrecz w nich plywal, przy wzroscie 54cm, wiec nie ma reguly, kazdy maly czlowieczek jest rozny.

Do góry