reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dzien dobry Brzucholki

Wisienka, wszystkiego, co najpiekniejsze zdrowka dla Ciebie i Twej kruszynki, latwego i szybkiego porodu i... spokojnej kolejnej ciazy.:-)

Konwalianka
, brunatna wydzielina moze sie pojawic przed porodem, wiec oszczedzaj sie kochana jak najwiecej.

Sestina
, ja bym wybrala 7, ladnie bedzie wygladac na zoltym tle i ten wzor jest bardzo dziewczecy.:tak:

Maqnio, trzymamy z Filipkiem zacisniete &&&&&&&&&!

A jak tam Gona1, wiecie moze cos?:-)

Kurcze, macie jakis pomysl na szybki obiad? Myslalam o zupce i nalesnikach z truskawkami, ale nie wiem, czy dam rade tyle wystac przy kuchence...:-(

reklama
Hej brzuszki!
Wisienko Kochana STo LAT!Szybkiego i bez komplikacji porodu i wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie!!
Doczytałam o Maqnio,bidula oby wszystko szczęśliwie się zakończyło.

dziewczyny czy prałyście ochraniacze na szczebelki w pralce? Na metce jest napisane żeby prac ręcznie, ale nie wyobrażam sobie tego trochę
emkamek, u mnie dzisiaj pomidorówka a na drugie sos śmietanowy z łososiem i tagliatelle, ale brałam pod uwagę, że będzie typowo zwyczajny: ziemniaki, fasolka (chodzi za mną już ho ho) albo kalafior i jajko sadzone..
a naleśniki uwielbiam..ale mój Paweł to tylko na ostro lub słono.. nie toleruje słodyczy:crazy:

Hej Brzucholinki!
Wisieńko Słoneczko Wszystkiego Najlepszego!! Dużo zdrówka,miłości,szybkiego i lekkiego porodu,oraz kasiurki :-)
Konwalianka ja prałam w pralce i nic sie nie stało :-D
Biedna Nasza Monisia za co ją to życie tak karze:-/ przecież to dobra Kobietka!

Ostatnia edycja:
KOnwalianka ja nie prałam jeszcze ale tak sobie myślę,ze wypiorę w 30stopniach albo na programie pranie ręczne i nic nie powinno się stać:)

Wróciłam z zakupów jak coś emkamek zapraszam do siebie na obiadek rybka fryty i ogórek małosolny i moczy się już Jas-fasola na faolkę po bretońsku także gazy będa niezłe :-D:-D
Ale miałam dziś pecha zacięłam się w windzie ale na szczęście szybko się jakoś naprawiło :szok: bo panikę bym siała pewnie jakbym tam miała z 30min siedzieć :-D:-D
później na pasach facet by mnie potrącił lampił się na bok na laski jakieś debil skończony :wściekła/y::wściekła/y:
vercia dasz radę każda z nas ma na bank jakieś rozterki związane z porodem ale damy radę wkońcu kobity są twarde jak skały :-D
emkamek jak się czujesz ???
Kurde ale przetrzymują tą Monisię no nich zapadnie decyzja co i jak cholerka :-D
wisieńka &&& ale pewnie to nic groźnego :*:*
konwalianka ja jeszcze też nie prałam,bo czekam na łóżeczko aż mąz przytarga :-D ale przepłukam ręcznie tylko ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Maqnio&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wisienko sto lat Staruszko;-) Ja mam jedynie 2 lata więcej od Ciebie:-)
A poważnie to może jak niepokoją Cię te skurcze to pojedź na IP?
Corin Ty leż jak najwięcej, *:-)
Konwalianko ja wrzuciłam do pralki i ustawiłam na najmniejsze wirowanie:-)

No ja się dziś wyspałam, ale i mnie w nocy skurcze budziły i nad ranem. Teraz jest ok. Ale zauważyłam, że jak mam dużo tych twardnień i bóli jak na @ to Staś się mało rusza.
Chyba powinnam już teściową ściągać.

Do góry