reklama
Hej Lipcoweczki! Znowu dawno nie zagladalam, a tu taka niespodzianka - juz jest pierwszy maly Lipcoweczek!!!
Wisienko, wszystkiego naj naj naj!
Maqnio, trzymam kciuki za Ciebie i za Rozyczke!!
Konwalianka, ja wypralam te ochraniacze w pralce, w niskiej temp i bez wirowania...I jest wsio ok!
U nas ok, jeszcze tylko 5 tygodni!! Ostatnio nie bylo upalow wiec nie narzekam, ogolnie sie czuje wysmienicie, oprocz tego ze sie szybciej mecze. A tak to na nic a nic nie moge narzekac!
Macie juz spakowane torby do szpitala? Ja powoli gromadze....
Buziaki!
Wisienko, wszystkiego naj naj naj!
Maqnio, trzymam kciuki za Ciebie i za Rozyczke!!
Konwalianka, ja wypralam te ochraniacze w pralce, w niskiej temp i bez wirowania...I jest wsio ok!
U nas ok, jeszcze tylko 5 tygodni!! Ostatnio nie bylo upalow wiec nie narzekam, ogolnie sie czuje wysmienicie, oprocz tego ze sie szybciej mecze. A tak to na nic a nic nie moge narzekac!
Macie juz spakowane torby do szpitala? Ja powoli gromadze....
Buziaki!
danuska
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
ja po raz kolejny spróbuję sie wbić znowu w wątek, tygodnie lecą i u każdej z Nas robi się coraz bardziej nerwowo. Może chociaż ten ostatni czas uda mi się z Wami spędzić.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Magnio i Różyczkę, na pewno będzie wszystko w porządku, ale ile się bidulka nerwów naje to...
Wcześniej panicznie bałam sie porodu, ale jakoś im bliżej tym czuję się pewniejsza. Wiem, że lekko nie będzie ale przecież muszę sobie poradzić dla mojego bąbla. I tego się trzymam.
Buziaki dla Was kochane :*
ja po raz kolejny spróbuję sie wbić znowu w wątek, tygodnie lecą i u każdej z Nas robi się coraz bardziej nerwowo. Może chociaż ten ostatni czas uda mi się z Wami spędzić.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Magnio i Różyczkę, na pewno będzie wszystko w porządku, ale ile się bidulka nerwów naje to...
Wcześniej panicznie bałam sie porodu, ale jakoś im bliżej tym czuję się pewniejsza. Wiem, że lekko nie będzie ale przecież muszę sobie poradzić dla mojego bąbla. I tego się trzymam.
Buziaki dla Was kochane :*
kociatka
Czesc Hanami - torba czeka spakowana
Konwalianka - ja odwirowalam na maxa i wszystko bylo ok; tylko temp ustawilam na 30
Magia, moj maly zawsze ledwo sie rusza przy skurczach. Dla niego to tez jakis stres
Hej Danuska - im blizej tym mniej sie boje - chyba dziala relaksyna
Konwalianka - ja odwirowalam na maxa i wszystko bylo ok; tylko temp ustawilam na 30
Magia, moj maly zawsze ledwo sie rusza przy skurczach. Dla niego to tez jakis stres
Hej Danuska - im blizej tym mniej sie boje - chyba dziala relaksyna
konwalianka
Mały bąbelek
Marzenko teraz nieco spadło (124/75)
wstawiłam na bardzo delikatne pranie, a'la ręczne..zobaczymy
wisienko, jak ma CIę to uspokoić, to jedz na ip
wstawiłam na bardzo delikatne pranie, a'la ręczne..zobaczymy
wisienko, jak ma CIę to uspokoić, to jedz na ip
hanami danuska witajcie:-)
No pewnie, że damy radę dla naszych bąbli. Ja nie mogę doczekać się skończonego 37 tygodnia. I jakoś nie boję wcale porodu. Czekam na Stasia z utęsknieniem:-)
A mi jedna torba nie wystarczyła. Musiałam dopakować część w drugą:-)
No pewnie, że damy radę dla naszych bąbli. Ja nie mogę doczekać się skończonego 37 tygodnia. I jakoś nie boję wcale porodu. Czekam na Stasia z utęsknieniem:-)
A mi jedna torba nie wystarczyła. Musiałam dopakować część w drugą:-)
danuska
Pippi, dzięki za pamięć, ma się to wyczucie co ?
reklama
Veronique1986
AA na bielanach w Toruniu nie ma co prosic o znieczulenie to juz mi ciocia powiedziala bo jest to uzaleznione od anestezjologa ( na pewno zle napisalam ) wiec o znieczuleniu to moge sobie pomarzyc Rozmawialam tez z ciocia i powiedziala ze kobiety ktore biora znieczulenie po jakims czasie ten pordow wyglada strasznie bo kobieta nie czuje skurczu .... przeciaga sie to w czasie kobieta sie meczy dziecko sie meczy i ona miala takie prypadki ze w rezultacie konczylo sie to cesarka ... :/ a pracuje w tym zawodzie 20 lat :/ wiec :/ chyba jakies doswiadczenie ma ona mi tylko mowi "werka damy rade damry rade "