reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Em-kaja ostatnio miałamna ten temat rozmowęz moim bo mialam takie same uczucia. Wygladało jakbym się narzucała. A on po prostu się boi, ze cos mnie boli tym bardziej, ze z nawilzeniem teraz troche cienko jest. I jeszcze martwi sie o Krzysia. póznie będzie żałował jak wpołogo go pogonię ;-)

reklama
Witam sie niedzielnie:-)

U nas dzis pada i zimno, brrrr...

Moi panowie wlasnie skrecaja kolyske:-) a ja przygotowalam sobie wszystko do obiadu i nie chce im wchodzic w parade, wiec wlaczylam sobie necik;-)

Corin, ale mila niespodzianka:-)

Majluj, kurcze, ale przykro, szkoda Niki, ale pewnie wciagnie sie w opieke nad braciszkiem i szybko zapomni o wyjezdzie.

Ja sobie juz polozylam na materacu podklad poporodowy, bo nigdy nie wiadomo kiedy wody zechca odejsc i powiem Wam, ze to masakra, strasznie sie na tym doopka poci:baffled: ale coz;-)
Mialam Wam ostatnio napisac, bo znajoma mi polecila takie majtki z TENA LADY, jak odchodza wody lub ewentualnie zeby zalozyc na dojazd do szpitala. Ja kupilam takie, sa cieniutkie View the TENA range of products for women’s bladder weakness and incontinence - TENA ale na pol. stronach nie moglam ich znalezc:confused: Sa takie Poznaj ofertę środków ochrony przed inkontynencją u kobiet produkowanych przez firmę SCA - TENA ale nie wiem, czy to te same. Z tej strony mozna tez zamowic jakies probki.:tak:
I kupilam tez wode w spreju do schladzania twarzy w czasie porodu.:tak:

mailuj wiec czuje sie troszke bardziej pocieszona, ze nie jestem sama bo juz myslalam ze jestem malo atrakcyjna w ciazy, choc jak rozmawialam z D to powiedzial ze absolutnie o to nie chodzi. Ze boi sie o malucha ze sie cos stanie. ALe czasami ja mam ochote i jak go zaczepiam to tak jakby mnie nie zauwazal i mowi mi ze trzeba bardziej uwazac teraz pod koniec ciazy. Mnie doprowadza do szalu i zaczynam plakac bo oczywiscie czuje sie odrzucona.

U mnie jest chyba odwrotnie, bo to ja wciąż nie chce. Może nie tyle co sie boje, ale zwyczajnie nie mam ochoty. Moze cos jest ze mna nie tak?! :confused:Na szczescie moje kochanie nie naciska - choc to tez zaczelo mnie zastanawiac... :dry:

My na początku mielismy zakaz od gina. Potem dostaliśmy zielone światlo, ae mąż się bał że małą po glowie bedzie uderzał ;-)
Teraz go w końcu przekonalam, ale podchodzi do mnie jak do jeża, poza tym po każdych przytulankach mam skurcze. Dzis małż stwierdził ze robimy przerwe az bede po połogu :szok:

To chyba normalne meskie obawy. Moj ostatnio mi powiedzial, ze juz sie teraz boi i tyle, wiec nie naciskam. Ale we wtorek jak bede u gina to spytam czy mozemy, moze jakuslyszy od lekarza ktory przeciez sie na tym zna to sie troche wyluzuje:)

Ja gdzieś wyczytałam, że w ostatnich miesiącach to nawet wskazane - taki ćwiczenie przedporodowe więc nawciskałam mojemu mężowi, że robi to dla mojego dobra i to wręcz jego obowiązek :-) ale oczywiście ten się spytał lekarza i lekarz (o dziwo!!) powiedział to samo!!!

reklama
Witam kochane;*
Jestem na chwile dletego nie bede sie rozpisywala, musze sie na jutro uczyc i jak na zlosc upal a mi nos zapycha:wściekła/y:w nocy znowu bolal mnie brzuch jak na okres ale przeszlo, jutro po egzaminie kupie reszte rzeczy i sie w koncu spakuje:tak:
Mailuj zgadzam sie z tym ze trzeba malej uswadomic, ze u dziadka czasami plany sie zmieniaja...:dry:
Katerina spokojnie mala rosnie w swoim tempie, nie kazde dziecko po porodzie musi wazyc 3kg:tak:ja i moje rodzienstwo wazylismy mniej tylko brat 3 i wszyscy uroslismy:tak:
Emka, napewno dziewczyny maja racje pewnie facet sie obawia ze cos sie stanie:tak:u mnie moj by chcial ale mamy zakaz juz od marca, w lutym tez juz za duzo nie mozna bylop:tak:Twoj pozniej po porodzie bedzie zalowal bo wtedy juz nici z tego;-)my juz prawie 4 mies nic:-(
Corin kochana masz rodzinke:-)
uciekam do nauki, zaraz obiad bedzie moj robi udko, ziemniaki i salata;-)
Wszystkie was sciskam!;*

Do góry