reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Konwalianko a no-spa i magnez nie pomaga Ci na to? Ja biorę jakoś mi trochę lepiej. Choć jak wstaję to nadal mam mega twardy brzuch i kłopoty z oddechem.
Maqnio dzięki za troskę. No wkurzyłam się, bo człowiek z dobrego serca chce ludziom pomóc. Jadą z dziećmi daleko na wakacje, więc przenocować chcą. I przyjeżdżają bardzo chorzy. Wszyscy na antybiotykach... Ech szkoda gadać:-(
Madzia ale super. A ja tu się prażę w tych warszawskich blokowiskach. Duchota.

madzia super, ja tez chce nad jeziorko!!
konwalianka bidulko, lez jak najwiecej, i moze podłóz cos pod tyłeczek, co by odciążyc troche macice, moze pomoze:*
magia tez bym sie wsciekła, bo kurcze ludzie czasami nie mysla, nie dosc ze Ty w ciązy, to jest jeszcze mały Łukaszek, także i dziecko moga zarazic. i jak tu być miłym i zyczliwym?? no nie da sie.
mailuj a podpytaj wisienke, pamietam ze ona kiedys link przesyłała:) a co sie dzieje? podejrzewasz ze wody wypływaja?

maqnio nie mam już wpływu na to, więc będę się martwić jakby się coś wykluło. A Ty będziesz miała zdejmowany szew i możesz urodzić 9 czerwca, a ja wkroczę w 9 miesiąc:tak: Dziś spojrzałam i patrzę a tu szew po operacji rozciągnął się na jakieś 2 cm szerokości:szok: Mam nadzieję, że nie pęknę na pół;-)
mailuj no właśnie - a co się dzieje? Aaa, ja miałam takie podejrzenie, że mi wyciekają i na IP mi sprawdzali takim papierkiem.

Heh maqnio już nie pójdę , dopiero na chrzciny
mailuj musisz poszukać w aptekach, podobno w tych lepszych mozna dostać albo je albo te papierki własnie
magia moja blizna po cc tez nie wygląda ładnie
konwalianka odpoczywaj kochana

A ja byłam na basenie i na razie jestem taka fajna nieopuchnieta. Ten basen ratuje mi życie

reklama
Do góry