reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam przyszłe lipcowe mamusie:-)
Wiem, że już trochę późno ale chciałam dołączyć do waszego grona:-) Od jakiegoś czasu was podczytuje i widzę, że nie ja jedyna mam termin na koniec lipca (22 lipiec). Mam nadzieje, że mnie przygarniecie:-)

reklama
Mailuj no przegieli, z tą opłatą nieważne od kogo skierowanie... Pewnie, że jak masz możliwość to próbuj nagłośnić sprawę bo to jakaś tragedia.
Pisałyście o tym któe terminy lekarze biorą pod uwagę, no i chyba raczej te wyliczone z @ lub z pierwszych usg jak było nieregularnie, bo potem przecież dzieciaczki różnie rosną i różne się rodzą. No chyba że tak jak u mnie, że z @ mam na 7.07 a z usg 26.06, ale ze względu na moją być może mocno osłabioną macicę, na pewną będą mi robić cc przed terminem z usg bo nie mogą dopuścić do tego, żeby akcja się sama zaczęła...

Cześć brzucholki:O

Majluj po prostu szkoda słów. Współczuję nerwów ale najważniejsze że z Krzysiem wszystko ok.
Ja jestem jednak za prywatyzacją szpitali bo i tak płacimy i tak. Oczywiście niech będą ubezpieczenia zdrowotne i płaćmy składki ale zaobserwowałam że w NZOZach o wiele milsza jest opieka, lekarze i pielęgniarki mają inne podejście niż w takich rejonówkach.

witaj Emi zadomawiaj się:)

Mnie też się wydaje, że lekarze biorą pod uwagę termin z @, przynajmniej Ci w szpitalach jak przyjmują do porodu.
Ja z Szymem miałam termin na 31.01 wg @ a od pierwszego usg termin wychodził na 7.02.
7.02 akcji nie było więc moja ginekolożka dała skierowanie do szpitala; w szpitalu 9.02 poród wywoływali bo już ponad tydzień po terminie.

Ostatnia edycja:
Mailuj normalnie bym awanturę zrobiła i medialną też jak ta lala!!Ważne,ze z synkiem wszystko ok!No cóż mnie już chyba nic nie zdziwi,miesiąc czekam na badanie bo strajk,już z siebie wychodzę.U nas jak nie zrobisz zadymy to nic ci nie dadzą,czasem szkoda nerwów ale czasem bardzo pomaga.

Czasem jest tak, ze jak sie halasu nie narobi to nikt sie Toba nie zajmie...

Emi witaj i czuj sie jak u siebie;)

a ja mam gloda coraz wiekszego. a pomyslu na obiad brak a i lodowka prawie pusta:(

Ostatnia edycja:
witajcie
mailuj czytam i jestem w duzym szoku:szok:, pokrecilo ich w tym szpitalu, to chyba kpina jakas czy cos, co za ludziska
i nie wazne do kogo chodziszna wizyty to ich zasrany obowiazek, tak mi sie wydaje
mi tez bez problemow zrobili ktg jak pojechalam ze ruchow nie czuje a tetna znllazla w mig moze faktycznie to sprzataczka była:-D
ja dzis z mala na dniu dziecka bylam u nas w botaniku, imprezka udana, mala padla, jak nie spi po poludniu normalnie to padla jak mucha
a ja dzis słabo ruchy czuje jakos mały sie nie wierci ale rano go czułam, mam nadzieje ze na ip nie bede musiała jechac

mailuj - współczuję... Byłam kiedyś z koleżanką u lekarza jako tłumacz bo nie czuła ruchów, pielęgniarka przyłożyła maszynę i... nic! Mało zawalu nie dostałam, łzy mi się cisnęły... po czym przyszedł lekarz i okazało się, że ta wariatka coś źle włączyła!!!!!! Myśleliśmy, że ją zabijemy, choć radość z tego, że wszystko Ok przewyższyła nerwy... Także domyślam się co mogłaś czuć :( szkoda, że dla niektórych ludzi reszta to tylko numery w papierach. Zapominają, że ludzie mają uczucia...

reklama
Do góry