reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

wydrussia91 - o matko, 4100 kg :szok: nie wiem czemu takie duże dzieci sie teraz rodzą... chyba przez to żarcie napakowane chemią. Moja kuzynka w zeszłym roku urodziła synka - prawie 5 kg!!!! Był tak duży, że po urodzeniu wyglądał na 3 miesięczne niemowlę...:tak: u mnie z wioski dziewczyna teraz urodziła synka 4.5 kg (z czego sama przed ciążą ważyła troszkę ponad 50...). Mnie to troszkę przeraża, nie chciałabym rodzić takiego wielguska.... chociaż doktór mi ostatnio powiedział, że mój mały jest większy i cięższy niż powinien (pokazywał jakąś kartkę na której ogólnie pisze ile powinno mieć dzieciątko w danym tygodniu). Więc już mam stesika... może stąd te ataki :-) następną wizytę mam w poniedziałek więc zobaczymy jaki teraz jestem duży... Czy wy już wiecie mniej więcej jaka dzidzia będzie duża?

reklama
kobietki kochane która bedzie jechala do ikei?? bym miala ogromną poźbę. Otórz przy moim lozeczku turystycznym nie ma takiej pulki na akcesoria aby mi się bardzo przydala. Koleżanka byla w wawie ale nie wiedzialam ze tam sa a juz nie pojedzie. Więc byla bym wdzięczna jakby któraś przy okazji mnie uszczęśliwila......... ja mam 260km do ikei wiec nie da rady skoczyc nawet ech..... dajcie cynka jak coś plissssss o to jest o co mi chodzi najgorzej ze nie ma na all zeby osobno dokupic........ echhhhhhhh

Załączniki

• p
    p
    25,4 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
zuzu my pojedziemy w przyszłym tygodniu chyba dopiero. Myslałam, ze jutro ale Pol ma zebranie w pracy i musi być wcześniej. W przyszłym więc mogę zobaczyć a o jaką chodzi????

coś takiego jak przy tym lozeczku na zdjeciu co dalam bo fakt u mnie ze jak bede malego na przewijaku przewijac to nie mam nic na kosmetyki gdzie co i jak ech....... a nie pomyslslam o tym..... takie coś na zaczepy..... a jak bedą w miare tanie to 2 sztuki och .... wiem ze sa ale nie mogę znaleśc ich na stronie ikei.... jak wiekszośc rzeczy.........

super! bede bardzo wdzięczna!!!! numery mamy do siebie to fajnie!!! wlasnie szukam na all i gdziekolwiek i na ikei poszukam jescze

reklama
Do góry