reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Dziewuszki ide się połozyć bo wykończyła mnie ta szafa, do potem
A
Anulka198424
Gość
Laseczki mam pytanie jesli mam 75g Glukozy do wypicia to w jakiej ilosci wody ja rozpuscic??jak zobaczylam to oczy w slup cale pudelko masakra chyba zwymiotuje:/
balkan
Anula, mi mówili, że w 200ml wody. A Ty powtarzasz to badanie? Bo tak chyba troszkę późnawo je robisz.....
hej ja mialam 75 gram rozpuszczone w normalnym kubeczku plastikowym jednorazowym.... weż cytrynkę na pol wcisnelam i poszlo nie bylo zle.....
No to neiżle kaski wam wpadnie mi chyba tyle nie ale juz sie pytac nie bede zbytnio bo powiedzą ze o kasie mysle heheh ;-p
Wisienko odpoczywaj trzeba dzis sie napracowalaś..... a ja bede szla na dwór do ludzi koleżanka przyjdzie z córcią na plac zabaw a ja sie nagadam........... i się dowiem co u moich dzieci slychac....... bo jakoś mi brak ........................
No to neiżle kaski wam wpadnie mi chyba tyle nie ale juz sie pytac nie bede zbytnio bo powiedzą ze o kasie mysle heheh ;-p
Wisienko odpoczywaj trzeba dzis sie napracowalaś..... a ja bede szla na dwór do ludzi koleżanka przyjdzie z córcią na plac zabaw a ja sie nagadam........... i się dowiem co u moich dzieci slychac....... bo jakoś mi brak ........................
mailuj
A ja zjadałam dwa talerze gorącego rosołu. Pogrzało mnie zupełnie rodzina jadla truskawki z makaronem na zimno ;-) Zuzu są też firmy, które robią i przywoża zakupy z ikei. np. ARIBA MEBLE IKEA SZCZECIN Transport dowóz do domu usługi
COrin to standardowe, ze pokazuja cos sw katalogu a w sklepie tego nie ma. My wybralismy sie do Kiabi, taki sklep z ciuszkami dla dzieci i dla doroslych, sobie mysle: fajne tanie rzeczy" po obejrzeniu sklepu stwierdzilam ze polowy rzeczy brakuje i ostatecznie kupilam prawie ze na sile (zeby nie jechac do domu z pustymi rekami) rampersiki i koszulke dla malej
wisienka, wydruska wy to macie te kawaly zboczone
no tak moze przeczytalas moj post z FB ze czasami fajnie by bylo gdybysmy byli jajorodni, wsadzaloby sie jajo pod zarowe i zalatwione, odczekalo by swoje 9miesiecy i spokoj, bez boli, wymiotow i ciezaru wyobrazasz sobie to? xD bo ja nie... ale fajnie jest pomarzyc
Niczka wszystkiego naj naj naj i porodu bez paniki
a ja to koszmarna noc mialam, grubego myslalam ze zabije, ze mu normalnie kark skrece!!! nie wiem co mu bylo, jakis mega ozywiony w nocy sie zrobil, latal po klatce, rabal tak ze wstawalam do niego co 5 min (gorzej niz z noworodkiem) w sumie podnosilam sie tak co 5 min przez ok 2 h. Swita mozna dostac. Dzisiaj go wywalam na balkon, niech sobie robi wtedy co chce bo sie nie da tak... jak juz mam jakas noc spokojna ze w miare przesypiam ja cala to znowu fretek mi w kosc daje, a od rana mielismy malego od szwagierki i koniec spania o 7 rano. Masakra...
mailuj i znowu mi zrobilas ochote tym makaronem z truskawami. Wczoraj mialam robic ale mi sie nie chcialo makaronu gotowac ale dzisiaj nie odpuszcze. Truskawy sa to sie zrobi
wisienka, wydruska wy to macie te kawaly zboczone
orchi nie mam drozdzy jak je kupie to zrobie ciacho :-) a owoce juz od dzisiaj rana znowu wcinam, jak na razie nic mi nie jest, az dziwne ze mnie na wylot nie przeczysciloA emka objadła się owocami wczoraj i śpi pewnie jak suseł cholero wstawaj i piecz ten drożdżowiec bo zapachu jeszcze nie czuje nic a nic
Miałam dziś koszmarny sen.
Śniło mi sie ze oboje z mężem byliśmy w ciąży oboje rodzilismy on urodził dziewczynkę w jajku takim kurzym i zostawił ja na podjezdzie. Powiedział mi ze nie wie co tam było i nawet nie wie czy żyło. Pobieglam i była. Tam taka malusia dziewczynka. Nie żyła :-( ja urodziłam chłopca, wieeeelkieeego chłopca ale był taki brzydki ze wstydzilam sie własnej matce zdjęcie wnuka wysłać. Wogole byłam załamana ze to chłopiec a nie córka...
no tak moze przeczytalas moj post z FB ze czasami fajnie by bylo gdybysmy byli jajorodni, wsadzaloby sie jajo pod zarowe i zalatwione, odczekalo by swoje 9miesiecy i spokoj, bez boli, wymiotow i ciezaru wyobrazasz sobie to? xD bo ja nie... ale fajnie jest pomarzyc
Niczka wszystkiego naj naj naj i porodu bez paniki
a ja to koszmarna noc mialam, grubego myslalam ze zabije, ze mu normalnie kark skrece!!! nie wiem co mu bylo, jakis mega ozywiony w nocy sie zrobil, latal po klatce, rabal tak ze wstawalam do niego co 5 min (gorzej niz z noworodkiem) w sumie podnosilam sie tak co 5 min przez ok 2 h. Swita mozna dostac. Dzisiaj go wywalam na balkon, niech sobie robi wtedy co chce bo sie nie da tak... jak juz mam jakas noc spokojna ze w miare przesypiam ja cala to znowu fretek mi w kosc daje, a od rana mielismy malego od szwagierki i koniec spania o 7 rano. Masakra...
mailuj i znowu mi zrobilas ochote tym makaronem z truskawami. Wczoraj mialam robic ale mi sie nie chcialo makaronu gotowac ale dzisiaj nie odpuszcze. Truskawy sa to sie zrobi
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Em_ka jak to mawiają głodnemu chleb na myśli :-) Jejku Kobitki ja już nie mam siły na dzisiejszy dzień :-( mam dosyc tych upałów :-(
Co do ubezpieczeń ja i mąż jesteśmy w PZU i mamy po 1500zł na osobę za urodzenie dzieciątka :-)
Anula a wciśnij sobie troche cytrynki do tego jest o niebo lepsze :-)
Co do ubezpieczeń ja i mąż jesteśmy w PZU i mamy po 1500zł na osobę za urodzenie dzieciątka :-)
Anula a wciśnij sobie troche cytrynki do tego jest o niebo lepsze :-)
reklama
A
Anulka198424
Gość
balkan tak powtarzam bo troszke wysoka mi wyszla... dobrze ze przypomnialyscie mi o cytryniezapomnialam na smierc:/ dziekuje za odpowiedz