reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

pamiętam ze mielismy dwa warianty do wyboru ale nie pamietam kwoty składki w chwili obecnej- te ubezp branzowe sa korzystne. Maz w pracy u siebie tez tyle dostanie.

reklama
Laseczki mam pytanie jesli mam 75g Glukozy do wypicia to w jakiej ilosci wody ja rozpuscic??jak zobaczylam to oczy w slup cale pudelko masakra chyba zwymiotuje:/

hej ja mialam 75 gram rozpuszczone w normalnym kubeczku plastikowym jednorazowym.... weż cytrynkę na pol wcisnelam i poszlo nie bylo zle.....

No to neiżle kaski wam wpadnie mi chyba tyle nie ale juz sie pytac nie bede zbytnio bo powiedzą ze o kasie mysle heheh ;-p

Wisienko odpoczywaj trzeba dzis sie napracowalaś..... a ja bede szla na dwór do ludzi koleżanka przyjdzie z córcią na plac zabaw a ja sie nagadam........... i się dowiem co u moich dzieci slychac....... bo jakoś mi brak ........................

COrin to standardowe, ze pokazuja cos sw katalogu a w sklepie tego nie ma. My wybralismy sie do Kiabi, taki sklep z ciuszkami dla dzieci i dla doroslych, sobie mysle: fajne tanie rzeczy" po obejrzeniu sklepu stwierdzilam ze polowy rzeczy brakuje i ostatecznie kupilam prawie ze na sile (zeby nie jechac do domu z pustymi rekami) rampersiki i koszulke dla malej:wściekła/y:

wisienka, wydruska wy to macie te kawaly zboczone :-D

A emka objadła się owocami wczoraj i śpi pewnie jak suseł cholero wstawaj i piecz ten drożdżowiec bo zapachu jeszcze nie czuje nic a nic :-D
orchi nie mam drozdzy :-D jak je kupie to zrobie ciacho :-) a owoce juz od dzisiaj rana znowu wcinam, jak na razie nic mi nie jest, az dziwne ze mnie na wylot nie przeczyscilo :-D

Miałam dziś koszmarny sen.
Śniło mi sie ze oboje z mężem byliśmy w ciąży :szok: oboje rodzilismy :szok: on urodził dziewczynkę w jajku takim kurzym i zostawił ja na podjezdzie. Powiedział mi ze nie wie co tam było i nawet nie wie czy żyło. Pobieglam i była. Tam taka malusia dziewczynka. Nie żyła :-( ja urodziłam chłopca, wieeeelkieeego chłopca ale był taki brzydki ze wstydzilam sie własnej matce zdjęcie wnuka wysłać. Wogole byłam załamana ze to chłopiec a nie córka...

no tak :-D moze przeczytalas moj post z FB ze czasami fajnie by bylo gdybysmy byli jajorodni, wsadzaloby sie jajo pod zarowe i zalatwione, odczekalo by swoje 9miesiecy i spokoj, bez boli, wymiotow i ciezaru :-D wyobrazasz sobie to? xD bo ja nie... ale fajnie jest pomarzyc :-D:-p

Niczka wszystkiego naj naj naj i porodu bez paniki
a ja to koszmarna noc mialam, grubego myslalam ze zabije, ze mu normalnie kark skrece!!!:wściekła/y: nie wiem co mu bylo, jakis mega ozywiony w nocy sie zrobil, latal po klatce, rabal tak ze wstawalam do niego co 5 min (gorzej niz z noworodkiem) w sumie podnosilam sie tak co 5 min przez ok 2 h. Swita mozna dostac. Dzisiaj go wywalam na balkon, niech sobie robi wtedy co chce bo sie nie da tak... jak juz mam jakas noc spokojna ze w miare przesypiam ja cala to znowu fretek mi w kosc daje, a od rana mielismy malego od szwagierki i koniec spania o 7 rano. Masakra...

mailuj i znowu mi zrobilas ochote tym makaronem z truskawami. Wczoraj mialam robic ale mi sie nie chcialo makaronu gotowac ale dzisiaj nie odpuszcze. Truskawy sa to sie zrobi :-D

Ostatnia edycja:
Em_ka jak to mawiają głodnemu chleb na myśli :-) Jejku Kobitki ja już nie mam siły na dzisiejszy dzień :-( mam dosyc tych upałów :-(
Co do ubezpieczeń ja i mąż jesteśmy w PZU i mamy po 1500zł na osobę za urodzenie dzieciątka :-)
Anula a wciśnij sobie troche cytrynki do tego jest o niebo lepsze :-)

reklama
balkan tak powtarzam bo troszke wysoka mi wyszla... dobrze ze przypomnialyscie mi o cytrynie:)zapomnialam na smierc:/ dziekuje za odpowiedz

Do góry