reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Mailuj któraś z dziewczyn ma racje, że maj jeszcze się nie skończył... ale mam nadzieję, że wszystkie wytrzymamy:) No ale z tym drugim dekretem to zaszalałaś;) ja to po ostatniej wizycie obawiam się, że mogę go nie dotrzymać. Lekarz już mi zapowiedział, że jak szyjka się nie wydłuży to za 2 tygodnie kładzie mnie na patologie i cc może być wcześnie... Bo jak się okazuje po mijej wcześniejszej operacji nie można dopuścić do tego, żeby mi się skurcze zaczęły tylko trzeba malą wcześniej wyciągnąć... No już się po woli z tym oswajam...

Orchi ja też już czekam na dzisiejszy mecz:) A jeszcze jakieś 2 miesiące temu zastanawiałam się, czy by przy okazji wizyty u rodzinki na mecz do łodzi nie spróbować się wybrać, no ale dobrze, że się nie zdecydowałam, bo teraz na pewno bym nie mogła. Ale w tv na pewno będę oglądać. Trochę trudniej może być z finałami jak już mała będzie;)

reklama
Jeju dziewczyny ta zgaga ie pozwala mi funkcjonowac. Fuj paskudna.
konwalianko ja mam urodziny 10 czerwca ale wole urodzić po 15tym.Emilka byłaby bliźniakiem:-)
no to dzień po mnie :) heh, jakby mały urodził się do 21 to trzeci bliźniak w domu..nie wiem czy dalibyśmy rade się nie pozabijać :-D

emka, niezły pomysł z tą latarką
malamii a moja szyjka ma teraz 19mm

ja tam nie lubie truskawek z makaronem.. wolę z cukrem i mlekiem- mniam

anula z kilogramami idziemy leb w leb widze :-D jasne ze zrzucimy, pozniej zamienie suwaczek ciazowy na suwacze pt. ,,tyle i tyle kg do zakonczenia diety" :-D oj oj teraz mi z glowy ten makaron z truskawami nie wyjdzie :-(

psotka, twarozek moge kupic ale co to jest ten makaron ryzowy?? tego na bank nie kupie w hiszpanii :-(

Emcia, makaron ryżowy jest ważnym składnikiem chińskiego żarełka, chyba w Hiszpanii też wcinają chińszczyznę;) A jak nie, to ja Ci wyślę;)

Emka ja idac w pon do szpitala zapragnelam makaronu z truskawkami i czekalam do dzis zeby zjesc:-)
Siostra do mnie pisala ojciec znowu szleje, sasiedzi tylko wychodza z domu i sluchaja. Jak to dobrze ze tyle mies go nie widzialam i ze on nie chce mnie widziec bo szkoda nerwow...

Dzięki dziewczyny! To moja pierwsza ciąża, trochę już przeżyłam (amniopunkcja) i mam nadzieję, że dotrwam szczęśliwie do końca!! :) Obiecuję (sobie i bąblowi) że będę więcej leżała. Najgorsze jest to, że ja czuję w sobie jeszcze tyle energii..

Ale robicie smaka na te truskawki.. Mi się dzisiaj nie udało kupić :( Za to objadam się nektarynkami i popijam kompotem z rabarbaru :]

Boże, dziewczyny - bite 5h prasowałam!!! :szok: Wszystkie 4 prania na raz. Wszystko mnie boli teraz:-( Nigdy więcej!!! :no:

Balkan, Emka, Teśka - ciesze sie ze wizyty ok.

Teska - dobrze chyba ze pójdziesz do szpitala, niech lepiej wszystko dokladnie sprawdza. Jak to mówia - lepiej na zimne dmuchać.

Emka - mała ma jeszcze czas i pewnie sie odwróci nim sie obejrzysz. Moja Nadia tez byla główką do góry, a na kolejnej wizycie okazalo sie ze sie juz obróciła, nawet nie wiem kiedy.

Zorah - moja córeczka tez malutka, w 32,1 tyg ważyła ok 1630. Podobno w normie ale tez sie martwie. Zobaczymy jak przybiera 7 czerwca - wtedy mam kolejne usg.

Uciekam kochane bo mnie strasznie główa boli, chyba sie połoze. Po takim prasowaniu chyba mi sie nalezy :-p

Psota, no to niezły masz system - nie wpadłabym na to.... :-)

ech.... jutro ominie mnie ślub, na którym bardzo bym chciała być..... ale powiem Wam że po dzisiejszym USG nabrałam przekonania, że moje lezenie ma sens i sobie będę leżeć.... :) jeszcze w najlepszym wypadku 5 - 6 tyg i wolałabym, żeby to nie było wcześniej.....

Katerina, 5h przy desce - no jasne, że masz prawo do odpoczynku! A co do niewielkiej wagi, to przecież najważnijsze, że waga w normie, a przecież ludzie są różni - grubi, chudzi, niscy, wysocy, więc nasze dzieciaki nie mogą mieć wszystkie takich samych wymiarów.....

Ostatnia edycja:
hej Kuleczki!!!

melduje sie po wizycie:) czy ja cos dzis pisałam o przekroczeniu wszelkich granic przyzwoitosci wagowej?:-D:-Dno wiec smerfetka przekroczyła je wszystkie, wazy 3100g:szok::-) i jest okazem zdrowia!! szyjka sie skróciła do 15 mm ale jak to gin powiedział "na dzis dzien dłuzsza nie jest nam juz potrzebna" i co najwaznijesze szew zdejmujemy 9 czerwca!! musze sie na jedną dobę połozyc do szpitala zeby sie go pozbyc. no i moge juz polatac po domku i na krótkie spacerki juhuuu!!! jestem mega happy:)

lece Was doczytac:)

reklama
maqnio 3100?????????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tys chyba oszalala :-D :-D :-D co ty dziewczyno jesz?? xD ahaha a tak na serio to ciesze sie mega ze wszystko ok i ze z malenka i z szyjka wszystko ok, za niedlugo wielkoludkiem sie nam pochwalisz na zywo ^^

Do góry