Mailuj któraś z dziewczyn ma racje, że maj jeszcze się nie skończył... ale mam nadzieję, że wszystkie wytrzymamy No ale z tym drugim dekretem to zaszalałaś ja to po ostatniej wizycie obawiam się, że mogę go nie dotrzymać. Lekarz już mi zapowiedział, że jak szyjka się nie wydłuży to za 2 tygodnie kładzie mnie na patologie i cc może być wcześnie... Bo jak się okazuje po mijej wcześniejszej operacji nie można dopuścić do tego, żeby mi się skurcze zaczęły tylko trzeba malą wcześniej wyciągnąć... No już się po woli z tym oswajam...
Orchi ja też już czekam na dzisiejszy mecz A jeszcze jakieś 2 miesiące temu zastanawiałam się, czy by przy okazji wizyty u rodzinki na mecz do łodzi nie spróbować się wybrać, no ale dobrze, że się nie zdecydowałam, bo teraz na pewno bym nie mogła. Ale w tv na pewno będę oglądać. Trochę trudniej może być z finałami jak już mała będzie
Orchi ja też już czekam na dzisiejszy mecz A jeszcze jakieś 2 miesiące temu zastanawiałam się, czy by przy okazji wizyty u rodzinki na mecz do łodzi nie spróbować się wybrać, no ale dobrze, że się nie zdecydowałam, bo teraz na pewno bym nie mogła. Ale w tv na pewno będę oglądać. Trochę trudniej może być z finałami jak już mała będzie