reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Cześć laski! :)
Wam tez tak goraco?! Kurcze ja normalnie nie wyrabiam, musze siedziec non stop przy włączonym wiatraku - a to dopiero maj!!! :szok:

I tak nieśmialo zapytam - u kogoś dzis może mielone sa? tak za mną chodza od rana....... :-):zawstydzona/y:

reklama
em_ka najwazniejsze wlasnie zeby rozmawiac, tlumaczyc i wyjasniac. Wbrew pozorom faceci to nie głupi gatunek, (tylko ciezko przyswajaja wiedze) i mozna sie z nimi dogadac. Najwazniejsze zeby obylo sie bez kłotni i awantur, a jak sie ludzie kochaja to gory mozna przenosic:) Najwazniejsze to wzajemne porozumienie. A juz niedlugo dzidzia wogole zrewolucjonizuje nasze zycie i tym bardziej bedziemy potrzebowaly wsparcia i milosci naszych facetów i wzajemnego zrozumienia:)
katerina u nas goraco, parno i na bank lac bedzie, ale poki co w domku mam przyjemnie, nawet troche sie kolderka okrylam bo stopki zimne:) u nas dzis schabowy i mizeria:)

Hej dziewczyny u nas w koncu mozna oddechnąc popadało z 10 minut słoneczko zaszło no i burza nadal straszy.
katerina zapraszam na mielone ;-) pieczone udka i schabowe dzis robiłam wiekszy obiad bo syn mial 1 rocznice komunii sw.

Emka co do facetow u nich to normalne moj tez chodzi szybciej i mowi ze juz woli sam bo ze mna idzie 2 razy dluzej:tak:nie wiedza jak to jest ale tak jak mowi Maqnio da sie im wytlumaczyc a ja jak ide z moim zatrzymuje sie i gdy sie zorientuje idzie wolniej:-D
Maqnio ja dzis mam taki sam obiad musze sie najesc na najblizszy tydz:-Dco do puchnieca nog gdy leze mam normalne za to w pt wyszalm chwile na egzamin mam niecale 10 min spacerkiem na uczelnie i juz mialam spuchniete ale palce u rak caly czas mam jak parowki:-(
Katerina u nas ponad 30 stopni i nawet deszcze nie pokropil w ostanich dniach,zaslonilam okna i leze w gorze od stroju kapielowego:-D

margeritka woow co za obiadek, jak nic - wpraszam sie:-)
em_ka laduj sie w samolot - na wieczor bedziesz to ci swieztkie usmaze:)i jeszcze w gratisie dostaniesz domowy kompocik:)
anula no wlasnie to pewnie przez chodzenie, a dla nas nawet 10 mint na nogach to nie lada wyczyn:)najedz sie najedz, bo wiemy jakie to szpitalne jedzenie jest boskie..

a ja dziś mam obiad od Mamy - krokiety z mięsem i młodą kapustkę..... Mąż przed chwila otworzył butelkę naszego domowego wina - szampan wyszedł - pychotka, ale tylko dzioba umoczyłam..... będzie sobie musiało na mnie troszkę poczekać..... a ja dziś w 8 miesiąc wchodzę - to 32 tydz!!!

ja sobie leżę w przeciągu i da się wytrzymać.....

reklama
maqnio ja chcialabym miec milowe buty, zrobic jeden krok i juz jestem u Ciebie na obiadku-albo ty u mnie :-D niestety takowych nie posiadam, ale podejrzewam ze w tym momencie linie lotnicze zabronilyby wstepu wielorybowi, jeszcze bym jakis wypadek spowodowala nierownomiernym obciazeniem samolotu ahahhaha :-D

a wiecie na co mam mega chetke? na szaszlyki

balkan te tygodnie przeliczane na miesiace to czarna magia, co rusz to inna tabelka z przelicznikiem. Z tego co ja wiem to 8.miesiac zaczynal sie od 31 tc z reszta wszystko jedno :-D tak czy siak dojdziemy do konca

oho mala dostala czkawki po obiadku :-D cos coraz wiecej mi czka, nie wiem czy to z mojej winy czy tak ma byc, bo z tego co wiem to dobry znak :-D

Do góry