reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2011

reklama
psota tez mysle o spodnaich bo chodze juz tylko w getrach i 1 spodniach:szok:a bluzki z tyg na tydz za male...:-D
marzena to fakt grzeja nas dzieciaczki:-)

Ostatnia edycja:
No to jedź i spraw sobie fajne ciążóweczki :tak:
Ale mnie siostra pocieszyła :szok: od dnia 1szych ruchów żebym sobie policzyła termin porodu dzień 1szych ruchów + 4,5 miesiąca jej wyszedł dokładnie dzień porodu a mi wychodzi koniec czerwca :szok: :wściekła/y:

Anula, mi bluzeczki są wszystkie dobre, jeszcze... hehe;) A co do spodni, to moje kochanie stwierdziło, że musi mi kupić seksowne jeansy rureczki, heheh:) się mu zebrało;)

ja obkupiłam się w tuniki w rozm.40- na chwile obecną już mogę w nich chodzić więc myślę ze i 42 na ostatnie tyg by się przydała;)Potem wystawię w pakiecie na allegro:)

U mnie o tyle dobrze,że siostra mi dała dżinsy i sztruksy jasne kremowe i bluzek dużżżzo ciążowych,bo tak nie wiem co bym na dupke włożyła,drogie te spodnie jak nie wiem co są ,,no a nie każdego stać na takie zakupki ...

ja buszuję na allegro i za grosze pokupowałam używane w bdb stanie rybaczki i bluzki.A i sprzed ciazy miałam kilka luźnych to się przydały. Ze spodniami najgorzej bo dupsko niewymiarowe się robi:)

ja mam problem z zakupem spodni bo chce jak psota rurki ale z rozmiarem ciezko niby s ale niektore sa takie ze mi wystarcza na 3 tyg a m sa o wiele za duze:wściekła/y:nie mam tez nikogo kto moglby mi oddac...pewnie poczekam az urosne bardziej i moze m beda dobre:-D
bluzki w ktorych chodzilam przed ciaza sa do pepka...ale nic dziwnego juz 10 na plusie

reklama
Mi siostra na Gwiazdkę kupiła ten pas z napisami co są takie i powiem Wam,że super sprawa,bo jak bluzka troszkę krótka to pasem zakryć można i jest cacy :tak: polecam naprawdę super sprawa

Do góry