reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam was porannie. Troszke dzis mi lżej.
monia ja mysle, ze jeden bo był jeden na usg ale Pol się napala:-D Mnie bardziej mdli i szarpie a wymiotuję 2-3 razy dziennie i staram się duzo pić. Mam nadzieję, ze to już końcówka tych mdłości
zuzu trzymam kciuki za jutro
Co do latania i bramek to nie mam pojęcia i nie jest to mój temat, niestety nie pomogę ale jeśli chodzi o opryszczkę na ustach to ja miałam taką na początku ciazy i pytałam gina. Powiedział, ze nie ta tylko na narządach zagraża dziecku i mozna na usta stosować miejscowo maści na opryszczkę.:-)

reklama
Cześć Mamuśki :)
Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, bo dzisiaj znów dopadły mnie wymioty :( już kilka dni miałam spokój myślałam, że to już koniec. Ale niestety :/ czuję się okropnie do tego pęka mi głowa, robiłam sobie zimny okład ale nie pomaga :(
Położę się na trochę, może przejdzie. Jak mi się polepszy to tutaj wrócę :)
Trzymajcie się ciepło i miłego dzionka Wam życzę :))

ale jeśli chodzi o opryszczkę na ustach to ja miałam taką na początku ciazy i pytałam gina. Powiedział, ze nie ta tylko na narządach zagraża dziecku i mozna na usta stosować miejscowo maści na opryszczkę.:-)

Owszem, ale wirus jest ten sam. I dlatego pytają przy wywiadzie w szpitalu. Przez to skierowali nas na dadtkowe badania słuchu Małej, ale go nie zrobiłam. Maja słyszy doskonale ;-)

Ja dziś się czuję bardzo źle......;-( Boli mnie głowa, cały czas mnie mdli, a do tego mam chandrę......:( A na dodatek oglądam "Noce i dnie" i rycze jak głupia.....

Hej, jestem Magda i najprowdopowobniej będę miala termin wlasnie na lipiec 2011, mowie tak bo w ciazy jestem stuprocentowo, problem w tym ze do lekarza ide dopiero we wtorek, wiec nutka niepewnosci przede mna. Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamy, mam nedzieje ze bedziemy niejednokrotnie wymieniac sie swoimi zmartwieniami podczach tych ktorkich, a zarazem dlugich 9-ciu miesiecy :)

Witam niedzielnie em_ka trzymam kciuki:tak: i reszcie dziewczyn które na dniach mają wizyty oczywiście też zycze oby były jak najmilsze:-) Ja osobiście mam jutro zobaczymy co tam u maluszka i u krwiaka słychać :nerd: nadal brudze na beżowo raz mniej raz więcej ale jakoś sie juz tym nie przejmuje bo ile to mozna .Wyczytałam gdzieś ,że to krwiak zlatuje hmmm zobaczymy oby juz go tam nie było. A co do samopoczucia to nie jest najlepsze mdłosci są ogólnie tak sie rozleniwiłam ,że do wc nie chce mi sie wstac:baffled:

czesc dziewczyny:)w czwartek bylam na usg i pierwszy raz slyszalam bicie serduszka dziwne uczucie:)i wlasciwie tez mam na lipca termin(25):)mnie raczej mdlosci dopadaja wieczorami ale szybko przechodza...moja lekarka przepisala mi wlasnie tabletki ale mam je zazywac tylko wtedy kiedy naprawde bedzie mi zle..wiec narazie leza i mam nadzieje ze ich nie bede musial brac...i caly czas te zmeczenie moglabym calymi dniami spac...tylko ze niestety jutro znowu do pracy:(jak bede dalej sie tak czuc pojde na zwolnienie...w koncu jestesmy pod ochrona;)pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie...

wiec moze sie przedstawie:)nazywam sie monika...29 lat...to moja pierwsza ciaza...niestety bardzo dlugo oczekiwana (2 Lata)jutro wchodze w 7 tydzien c...i mam nadzieje ze jak margerita126 :)wspomniala musimy te mdlosci jakos przejsc...wiem ze ciaza to nie choroba..to dla czego sie tak czujemy?

reklama
Cześć Dziewczyny Witam wszystkie nowe i stare :-)
ja kończę walkę z grypą. Wygrzałam się za wszystkie czasy:-) Aż mi się zachciało wstać i ruszać. mąz posprzątał wszystko co się da :szok: i teraz to opłacało się wstawać :-) Własnie zamówiłam list od świetego MIkołaja dla córki, mam nadzieję, że się ucieszy :-) Bo sama swój napisała. Trzymam @@@@za wasze wizty. Margaretko miło Cie widzieć :-) A teraz bez krwiaka dzidzia będzie mogła spokojnie rosnąć. Całuję Was mocno

Do góry