reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
OOOOO zuzu gratulacje chlopczyka :*
ale my z Corin wyrownamy ranking dziewczynek :-D poczekajcie jeszcze chwile az bedziemy mialy USG :-D

Zuzu, gratulacje!!! Najważniejsze, że z maluszkiem wszytsko dobrze:) I znowu mamy więcej chłopców:)))
A co do siary, mój pan doktor mi dzisiaj odpisał na sms, że to normalne, już od 14 tc może lecieć:) Więc ja sie nie stresuję;)

em_ka ja też pewnie córcię będe miała :-D więc tez dołączę do grupy różowych hahahahha psota no to jak lekarz Ci juz napisał tzn że ma se tak lecieć :-D

dziekuje kochane!!!! ech ja czulam i obstawialam chlopaka od razu ale..... zawsze ta niepewność a tu siusiak hehe na sczzescie pępowinka obok byla także fajnie.... ciesze sie a mąż to teraz tatuś pelną gebą bedzie!!! heheeh
Tak się cieszę ale musze sie oszczedzać nanarzie. Do pracki mogę chodzić i aqua ale już tak na luzie bez napinki i duzo mam leżec bo za malo leże i odpoczywam... dobrze ze maż to syszal heheh teraz bede to wykorzystywac heheh ;-)
no ciekawa jestem ile juz jest lasek a ilu chloców ale moj szaleje teraz w brzuszku heehh odgrywa sie za to usg bo gin cisnąl heheeh

psota Ty mnie chcesz smiechem wykończyć chyba hahaha . zuzu to teraz jakie macie typy imionek ?? wisieńka cześć kochana :*

reklama
Gratuluje synka zuzu! Mnie tam nic nie cieknie narazie..pamiętam, że pod koniec ciąży mi dopiero cieklo z Michą:)

Kurcze dziewczyny, licytowałam ubranka na all, no i miałam najwyższą ofertę..ale niestety cena minimalna nie została osiągnięta..a miałam już 201zł.. opłacało by się, no ale d...pa:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry