reklama
Zuzu, gratulacje!!! Najważniejsze, że z maluszkiem wszytsko dobrze I znowu mamy więcej chłopców))
A co do siary, mój pan doktor mi dzisiaj odpisał na sms, że to normalne, już od 14 tc może lecieć Więc ja sie nie stresuję
A co do siary, mój pan doktor mi dzisiaj odpisał na sms, że to normalne, już od 14 tc może lecieć Więc ja sie nie stresuję
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Gratulacje Zuzu
dziekuje kochane!!!! ech ja czulam i obstawialam chlopaka od razu ale..... zawsze ta niepewność a tu siusiak hehe na sczzescie pępowinka obok byla także fajnie.... ciesze sie a mąż to teraz tatuś pelną gebą bedzie!!! heheeh
Tak się cieszę ale musze sie oszczedzać nanarzie. Do pracki mogę chodzić i aqua ale już tak na luzie bez napinki i duzo mam leżec bo za malo leże i odpoczywam... dobrze ze maż to syszal heheh teraz bede to wykorzystywac heheh ;-)
no ciekawa jestem ile juz jest lasek a ilu chloców ale moj szaleje teraz w brzuszku heehh odgrywa sie za to usg bo gin cisnąl heheeh
Tak się cieszę ale musze sie oszczedzać nanarzie. Do pracki mogę chodzić i aqua ale już tak na luzie bez napinki i duzo mam leżec bo za malo leże i odpoczywam... dobrze ze maż to syszal heheh teraz bede to wykorzystywac heheh ;-)
no ciekawa jestem ile juz jest lasek a ilu chloców ale moj szaleje teraz w brzuszku heehh odgrywa sie za to usg bo gin cisnąl heheeh
Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie kobitki. Ja juz w domku ale taka padnieta, ze wpadam się tylko przywitać. Od jutra będę więcej
Zuzu Gratulacje siuśka!!!!!
Zuzu Gratulacje siuśka!!!!!
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Gratuluje synka zuzu! Mnie tam nic nie cieknie narazie..pamiętam, że pod koniec ciąży mi dopiero cieklo z Michą
Kurcze dziewczyny, licytowałam ubranka na all, no i miałam najwyższą ofertę..ale niestety cena minimalna nie została osiągnięta..a miałam już 201zł.. opłacało by się, no ale d...pa
Kurcze dziewczyny, licytowałam ubranka na all, no i miałam najwyższą ofertę..ale niestety cena minimalna nie została osiągnięta..a miałam już 201zł.. opłacało by się, no ale d...pa
Ostatnia edycja: