reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja ogladam, dobrze Marcie cipsko swiedzialo;-)Ksawery sliczny:-)ale Klementynka mnie powala a dokladnie imie:-)
Emka ja tak samo nie potrafie zapanowac nad apetytem:-Dwczoraj tez zjadalm 2 talerze tyle ze pomidorowej, pozniej 4 pierogi i 2 pomarancze;-)

reklama
Psota no ja sie trzymam jakos na szczescie. U mnie teraz - 15.
Jeszcze nie wyszlam bo zobaczylam wlasnie ze Na Wspólnej leci..;-)
Em_ka, spoko mozemy sie zamienic, mi sie ostatnio tak z nim nie chce wyłazić..:baffled: A moj to chow chow wiec jest strasznie puchaty i uwielbia takie mrozy. Po powrocie ze spaceru jeszcze sie jełop pcha na balkon i tam kwitnie na tym zimnie ok pół godziny.. :-D
Em_ka - kawa do tego wszystkiego, hmmmm nie wiem czy to dobry pomys :-p:confused:

katerina a chow chow maja fajne fioletowe jezory :-D to jak on przezywa lato? tzn moze i jakos przezywa, ale wyobraz sobie ze tu w hiszpanii ludzie maja nie dosc ze chow chowy to jeszcze husky. To dopiero jest extremalne dla tyc biedakow

anula narobilas mi ochoty pierogami. Zjadlam bym ruskie!!

Corin smiej sie smiej :-D ale jak na razie (odpukac) nawet nie mam po tym problemow w WC, wszystko ladnie pieknie i szybko :-D

emka ja nie umiem zrobic a moj uwielbia wiec mame prosze i gdy siostra przyjezdza co 2 tyg przywozi po 40-50 i mam go z glowy:-)jak cos mam jeszcze zamrozone;-)

TYSIECZNA STRONA :szok:

to jak moja mamcia przyjedzie na moj porod to jej powiem zeby caly bagaz podreczny pierogow ruskich przywiozla :-D pozamrazam i bede miala na kilka miechow ^^ tzn na pare dni znajac siebie :-D

Moj chow jest rudy, a teraz wanie drugi rudzielec wariuje - krolik. Ktras pisala, ze rude to wredne... W przypadku moich zwierzat sie sprawdza :-D

reklama
Do góry