reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

to teraz was zaskocze..ja mam prenumeratkę "m jak mama" ha! to sobie zaszalałam.

dodi rodzimy razem nie ma bata i oszqde ma tez na 1 lipca, wiec babeczki...tylko sie tam nie wychylac prosze

:-)
em_ka wydrusia ma racje najlepiej na allegro albo na e-bay:)

reklama
Powiem Wam dziewczyny,że nawet kiedyś w tv był program rodzić w hipnozie matko nawet miały orgazmy (tak bynajmniej mówiły) podczas porodu jakos wierzyć mi sie nie chce w to no ja na bank przed Wami nie urodzę hahaha bo mam końcówkę lipca hihi

Piłki można kupić w sklepie medycznym. Na necie też są dostępne. ważna jest wielkość piłki przyjmuję się ze średnica 60cm jest dla kobiet średniego wzrostu czy koło 165cm. 70cm to już przy wzroście powyżej 175cm. Fajna sprawa, zamiast krzesła można używać.

margolcia dziekuje za streszczenie :-) mnie najbardziej boli nad i w prawym pośladku ...ból masakryczny czasami az kuleje ...wątpie zeby masaż piłeczką mi pomógł buuuuu.

ja nawet taką piłkę gdzieś mam. Kupiłam ją kiedyś z myślą, że będę ćwiczyła kręgosłup ale z moim zapałem pobawiłam się parę razy, potem Misiek się wkurzył i spuścił mi z niej powietrze bo plątała się pod nogami. Muszę poszukać. Miałam do niej jeszcze taki stelaż tzn. szelki na ćwiczenia mięśni rąk.

Tak ja mam ta piłkę z kolcami :-D codziennie nie ćwiczę z nia ale staram sie jak najczęściej nawet ,że tak powiem masować nia kręgosłup chociaż mnie nie bolał nigdy no ale w nocy moge i całą przespać na jednym boku i mnie biodro ani nic nie boli,nie dretwieje nawet

margerita taki ból może mieć różne podłoże, często tak boli rwa kulszowa. Może też być ból stawu krzyżowo-biodrowego bo więzadła stają się bardziej elastyczne. Masaż niekoniecznie, pływanie, ćwiczenia to co innego.

reklama
Do góry