reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Poród bez bólu...jakaś bajka czy co hehe

A wiecie o czy ostatnio myślałam.. że mam termin porodu jako jedna z pierwszych (1lipca) i sie wkurzę jak któraś z Was z późniejszym terminem urodzi przedemną..bo przecież porządek musi być..trzeba spokojnie w kolejce odczekać na swoją kolejkę, bo nieładnie się tak wpychać ahahah;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dodi jak dadza ci 3 dawki epiduralu i jeszcze jak sobie maryske zapalisz to bedzie bez bolu :-D ewentualnie znieczulenie ogolne :-D to moze byc prawda, przeciez te gazetki sa fajne, tez je lubie czytac :-D

Tak na prawdę to niewiele jest w tej gazecie na temat jak sobie radzić z kręgosłupem, bardzo ogólnikowo. Masaż owszem, dobrze nawet jak jest wykonany np . piłeczką tenisową,albo taką z jeżykiem. Ćwiczenia owszem pomagają.
Spacery to ogólne wsakazanie nie tylko dla kręgosłupa. Poduszka pod kolano w czasie snu, nie tylko dla kręgosłupa,ale dla bioder i dla kolan dobra jest. Można ćwiczyć na piłce mięśnie dna miednicy,a przy okazji rozrusza się dolną cześć pleców.

Jak bardzo boli to polecam kinesiotaping.

mój mąż jak nie innych zajęć to też ogląda ze mną:-) wie kto jest kto i w ogóle:-D

dodi hehe ja poczekam w kolejce - obiecuje:-D a jak urodzisz w czerwcu to co wtedy??:> będziesz czerwcówką a nas opuścisz!

ej a gdzie mozna zakupic te pilki dla ciezarnych? bardzo mi sie podoba pomysl cwiczenia i siedzenia na nich, podobno swietnie dzialaja na cialo

reklama
Do góry