reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

chyba przestane zagladac na forum do momentu mojego USG bo mnie zazdrosc zrzera!!!

Ja czekam juz tylko ok 20godzin. Jutro po południu mam wizytę :-) Może uda się doktorkowi wypatrzeć jakiegoś małego ptaszka między nóżkami - i może przerwe passę dziewczynek ;-)

zuzu - jak nastroje? Twoje płacze przeszły chyba teraz na mnie......

reklama
kkasiulka nawet mnie nie denerwuj bo ja mam 21 ale dni do wyczekania. Normalnie ci lekarze sie nade mna znecaja psychicznie.

em_ka wydaje mi się, że jak tam wrzucasz to widza wszyscy..
Bo jak np wpiszę w google "brzuszki w 20 tyg" czy cos w tym stulu to pełno takich zdjęć z imageshacka w grafice sie wyświetla..
No trudno jedno wstawiłam:) Niech patrza haha

To ja mam najgorzej! Następną planowo wizytę mam 20 kwietnia!! I to nawet nie wiem czy będzie usg. Masakra, ale tak to już jest w Irlandii, że jak wszystko dobrze, to są 3 wizyty i już. Myślałam jednak nad prywatną wizytą za 2, 3 tygodnie - bo też chcę znać już płeć i kupować słodkie ciuszki!

Dziewczyny, gratuluję córeczek. My po cichu myślimy o chłopcu :)

Wisieńka, to Ty się dzisiaj napracowałaś, podziwiam...:) Kochana, jak wyjedziesz na 5 dni, to nie nadrobisz czytania tutaj;) A co do płci, to dzisiaj mamy 3 dziewczynki;)

Wisieńka hej Kochana:-) Ja też dziś się lepiej czuje po odstawieniu leku na prawde mnie nie mdli:-) czuje się całkiem inna:-) wreszcie mogę być spokojna:-) Kochana zostawisz nas:-( ale pewnie nalezy Ci się odpoczynek:-)

Wydrusia,psota tato i teściowie mają neta więc na pewno zajrzę. Z drugiej strony głupio być w odwiedzinach i wisieć na kompie więc zrobię to ukradkiem. Szkoda tylko, ze nie mogę na nartach jeździć, a ma sniezyć.....;-)
Corin ja jeestem tempa co do takich rzeczy ale niech będzie, spróbuję:-D

reklama
ślimakowa no grtulacje ale sie sypia córeńki no no super oby dzidziusie zdrowiutke tylko były a wszystko już się poukłada :-) wisieńka wypoczywaj ile się da ale psota ma rację ja dziś po 20 paru stronach wymiekłam hihi może powoli jakos nadrobię więc i obys Ty nadrobiła :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry