reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam
ja dzis od 7 na nogach bo z młoda do lekarza z rana sie wybralismy, osłuchowo juz jest czysto wiecw pn do przedszkola pomaszeruje
margerita, gocha ja tez nie mam zachcianek ani smaka nic mi nie smakuje, a jaka juz na cos mam ochote to mi przechodzi po pierwszym kesie
my tu o zarciu gadu gadu a tka sobie myslalam ze co to bedzie w lipcu chyba kazda +20 kg bedzie mmiala od tych zachcianek, musimy pamietac ze jemy nie za dwoje ale dla dwojga, ja mam juz +4kg a brzuch jak w 6 mieciascu
anulka trzymaj sie masz dla kogo zyc i jesli czujesz taka potrzebe zeby sie z nami pozeganc to ok, ale zawsze jestes mile Tu widziana bedziemy czekac na wiesci od Ciebie, trzymaj sie kochana

reklama
Anula, nic się nie przejmuj, wszystko będzie dobrze, odpoczywaj i daj innym się Tobą zaopiekować:) Ja już leże ponad miesiąc, dla dzidziusia da się wytrzymać wszystko:)

Ja mam zapalenie oskrzeli :-( Musiałam wziąć antybiotyk choc broniłam się do upadlego. No ale komu ja kumu ale wlasnej mamie trzeba zaufać. Swoją drogą powiedziała, że to było dla badanie pod taka presją, ze dawno takiej nie miala. Odpowiedzialnośc za swoją córke i wnuczkę równocześnie. No to leżę.
Anulka dobrze, ze wykryto zachowanie szyjki! Dzięki temu można zareagować. A i ona może wrócić na miejsce.
Anulka trzymaj się mocno. Podjęłaś jedyną słuszną decyzję, a że trudną to inna sprawa. Ale dzięki temu będziesz żyła uczciwie i co najważiejsze spoojnie. Tulę ..
Psota jeszcze kilka dni i krwiaka nie będzie. To, ze spływa to błogosławieństwo,choć wiem, że trudno do tego podchodzić na spokojnie
Nie całuję Was bo prycham ale Pozdrawiam serdecznie :-)

Anula, nie smuć się, założymy Klub Mam Leżących;)

A tak z innej beczki, to dziewczyny, czy wam ten II trymestr też tak się dłuuuuuuuży?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :*

Wczoraj mnie tu nie było i sporo nadrabiania mam. Przeczytałam tak tylko pobierznie ostatnie strony.. Sorki :zawstydzona/y:

Anula - dobrze, ze to zauważono i możesz zareagować. Troszke polezysz i na pewno wszystko wróci do normy..
Mailuj - zdrowiej kochaniutka, bo jak to tak? nie bedziemy sie całować? :-p
Anulka - to sie juz nie ma co zastanawiac.. Badz silna dla siebie i dla malenstwa. I nie zostawiaj Nas bo My tu jestesmy miedzy innymi dla Ciebie, zeby Cie wspierac, pomagac.. :-(
Margerita- gratuluje córeczki (przybij pione :-)) i juz wybranego imionka.
Corin - jak palec u nogi? ;-)

Anula ja sobie przypomniałam, że w poprzedniej ciązy też tak miałam w 7 miesiącu i musiałam leżeć. PO czym po dwoch tygodniach chyba było wszystko OK. A Nika urodziła się po terminie i też za bardzo chętnie tego nie uczyniła. Ja do klubu leżacych tez się zapisuje. Pomyslmy ile rzeczy nie musimy robić:-) I ile energi zostanie nam na póżniej jak juz wystartujemy z tych leżanek.
A Margaretka super ta twoja Olga :-) Ja też chciałam dac Nice na imię Zuzia, ale mój małż się nie zgodził. Ja na wszelki wypadek mam dwa imiona Gabrysia i Antoni. I tym razem z mężem nie będe dyskutować!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry