reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
mailuj, to witamy w Klubie;)
Wisieńka, udanych zakupów:) Tobie również miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!!!

Mam pytanie, czy mogłybyście napisać jakie ostatnio robiłyście badania, bądź jakie badania będziecie robić przed kolejną wizytą u gina (oczywiście napiszcie w którym tyg. to było albo będzie), bardzo proszę...

Dzien doberek !!!
ja jestem zachwycona tymi stanikami z Atlantic !!! :) Nic mnie nie obciera i.... z majteczkami juz tez ok odkad wypralam
Tylko mam takie delikatne ciagniecia w dole brzucha i pachwinach ... :| Pza tym zauwazylam albo to zludzenie ze brzuch raz mam wyzej raz nizej :| ?
A dzisiaj bede piec pizze wiec ZAPRASZAM !

pwa, mailuj odpoczywajcie w łóżeczkach, szkoda tylko ze na zapas nie mozna sie wyspac, ja w I ciąży troche pod koniec lezałam, a teraz nie wyobrazam sobie z moja mała lezec, nie wykonalne jak jest w domu ale dziadki na dole pomoga jakby co

ja dzis mialam okropny sen, sniło mi sie ze byłam na usg a kuzynka ktor mi je robila powiedziala ze dziecko jest chore i ma jakies dziwne narosle na rączce, snilo mi sei to przed przebudzeniem, a maz mnie zbesztal ze mam takie sny jakby to ode mnie zalezało

Witajcie,
ostatnio rzadko zaglądam niestety... jak wracam z pracy to już na nic nie mam siły, tylko leżeć i odpoczywać...

Dziewczyny, które muszą leżeć życzę duużo sił i cierpliwości. Ja marzę o kilku dniach nicnierobienia ale rzeczywiście kiedy trzeba ciągle leżeć to jest ciężko...

Margarita, gratuluję córeczki, Olga bardzo ładne imię, hehe, a dziś akurat przegadałam wątek o imionach i w Twoich propozycjach nie było Olgi :-)

Gonia, nie przejmuj się małżem, oni czasami nie potrafią zrozumieć prostych rzeczy :p, ja też miewam takie sny, a nawet gorsze. Nie mamy na to wpływu, a ciągle myślimy o dziecku i martwimy się, dlatego czasem odbija się to w snach.

Anulka szczerze ci współczuje:-( to gnojek pieprzony, nie dość że nosisz pod sercem jego dziecko to jeszcze takie rzeczy robi. Jak wogóle można udeżyć swoją kobietę w ciąży:-( i jeszcze bzykać jakąś inną larwe. Nic tylko dziada wykastrować....Patałacha jednego!!!!!

Jakoś mi dzis nudno i leniwie.. Zaczynam sie zastanawiac co jest ze mna nie tak, bo mimo ze to drugi trymestr to ja naprawde nie mam energii i jakos extra to tez sie nie czuje. Co drugi dzien boli głowa, nic sie nie chce, nie ma humoru.. To chyba nie jest normalne :oo:

Anulka, jeżeli mogę Ci cos doradzić, to proponuję Ci wnieść o rozwód. Separacja tak naprawdę nic nie wnosi, chyba, że małzonkowie widzą możliwość powrotu do siebie.Ale w Twoim przypadku byłoby to chyba bezcelowe. Pamiętaj, że jeżeli raz podniósł na Ciebie rękę, zrobi to kolejny. I nic mu w tym nie przeswzkodzi. Żadne obietnice. Co do opłaty za rozwód, możesz złożyć wniosek o zwolnienie z tej opłaty. Musisz tylko udokumentować swoją aytuację materialną (dochody, wydatki, posiadany majątek). Jeżeli będziesz chciała o coś zapytać - jestem do Twojwj dyspozycji. Mogę też pomóc napisać Ci pozew.
Dziewczyny, ja od zajścia w ciążę schudłam 5 kg i jeszcze nie przytyłam, więc chyba byłam trochę za gruuuba... Mam nadzieję, że nie przytyję za dużo. Tym bardziej, że jak widzę szczoteczkę do zębów, to....wszystko co mam w żołądku ląduje w toj-toju.:tak:

Katerina- niestety taki stan jest chyba normalny. ja tak mam. To moja trzecia ciąża, ale tak źle się jeszcze nie czułam. Nic mi się nie chce. Do wszystkiego muszę się zmuszać. Mam nadzieje, że po wynikach amnio będę miała więcej energii...albo odwrotnie-całkiem się załamię.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry