reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Margeritko mam ta ich rozmowe skopiowana...bylam w srode rowniez u lekarza powiedzialam ze brzuch mnie boli i twardy jest zbadala mnie lekarka i opisala siniaki i ze to z powodu pobicia meza ,to jest juz niezbity dowod... (na szczescie z dzieciatkiem ok slyszalam serduszko kopie) przez nerwy schudlam ponad 3 kg:(...o rozwod musze poczekac bo jesli teraz zloze to niestety ale sad nie uwierzy bo jest ten czas po odejsciu ze moze nastapic powrot... do tego nie stac mnie na niego wniesienie pozwu kosztuje 600zl:(

Tego po nim bym sie nie spodziewala zeby przed kompem robil sobie dobrze:/ brzydze sie nim...a najlepsze ze kochalismy sie w tym czasie :( a on z ta larwa wypisywal...
jestem wykonczona psychicznie:( mam dosc zycia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kasiulka dziękuję w imieniu swoim i Olgi heh.... bardzo podoba mi się to imię a jeszcze do niedawna moją faworytką była Zuzia:rofl2:ale mąz sie nie zgadza:dry: A co do zmęczenia masz prawo tak się czuć mnie też ciągle w plecach łamie:-pczuję sie jak emerytka.Więc kochana zrób tam co trzeba i zmykaj w domowe pielesze;-)

Anulka ja rozumie twój smutek i rozgoryczenie ale masz dla kogo żyć lepiej,że sie teraz wydało z kim żyłaś niż gdyby małe było juz na swiecie a on nadal by cię zdradzał i obijał takie typy się nie zmieniają .Będzie dobrze całe życie przed Tobą.

Ostatnia edycja:
moglam wczesniej to zakonczyc to chociaz dziecka by nie bylo:( to glupia dawalam szande:( nie wybacze sobie tego... do tego zle mysli mi przychodza...po co sie meczyc lepiej zniknac z tego swiata na zawsze tylko dzieciatka mi szkoda...

maz taki romantyk robil jej kompiel przez neta ze swiecami szkoda ze o zone tak nie zadbal:(

Anulka skoro tak sie fatalnie w psychice czujesz to ja proponuję Ci rozmowę z psychologiem to nic złego a myślę,że pomóc może dużo w takiej sytuacji,zawsze to jakieś oparcie ze strony specjalisty który powinien jak najszybciej Twoje czarne myśli rozwiać

Anulka nie pisz takich rzeczy a tymbardziej przestan tak myślec ze nie masz po co życ itd ...kobito masz dla kogo jesteś młoda spotkasz człowieka który będzie Cie szanował .Dokonałaś złego wyboru ale żadna z nas nie jest jasnowidzem po prostu myślałaś,że będzie dobrze i tyle. A teraz postaw sie do pionu ;-) i myśl pozytywnie.:*:*

mam fajna pania psycholog ale wizyta troche kosztuje...do tego musialabym dojechac wiem ze by mi pomogla bo z jednej depresji mnie wyciagnela po wypadku mojego chlopaka...

Anulka a w twoim mieście nie macie poradni specjalistycznej ktora zajmuje sie wszelkimi rodzajami problemów ???? tam przewaznie jest psycholog i mozna uzyskac wiele wsparcia i pomocy przy załatwianiu np rozwodu.

margerita ale chyba nawet w Ośrodkach Pomocy Społecznej są prawnicy darmowi i psycholog więc myślę,że Anulka by tam mogła iść bo to żaden wstyd a zawsze pienążki by zostały jej w kieszeni no ale to już jej decyzja

jest ale jak bylam po wypadku to jeszze gorzej sie czulam:( masakrycznie, wiec nawet nie biore opcji tu... moze z czasem dam rade choc ciezko naprawde:(

reklama
Orchidea no pewnie w poradniach i pomocy społecznej pomoc jest za darmo.Więc co Anulka obiecaj nam ,że jesli poczujesz sie gorzej bądz nie będziesz mogła sobie poraddzic sama ze sobą pójdziesz i skorzystasz z pomocy??????

Do góry