reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Cześć brzuchatki !
Was swędzą brzuszki a mnie cycuszki :-) Nie dość, że przed ciążą miałam rozmiar DD to teraz chyba będę miała FF.
A na swędzenie w... spróbujcie aloesu, najlepiej byłoby wycisnąć sok z liścia i posmarować swędzące miejsce.

reklama
Wisieńka, mnie też już od 3 dni głowa non stop bolała, i wstawałam rano a tu dalej no i w końcu dzisiaj wybrałam się na godzinny spacer. Co prawda na spacerku głowa wogóle nie bolała, ale po wejściu do domu zaraz chciała znowu zacząć. Napiłam się jeszcze rumianku jak mi tu ktoś poradził, i muszę przyznać, że już od kilku godzin mnie nie boli :biggrin2:
A tak poza tematem to właśnie zrobiłam sobie blok czekoladowy który chodził za mną już od soboty... pyszności... :biggrin2:

dziewczynki co do swedzenia to polece wam maśc TRAVOCORT bardzo dobra masc pomaga szybciutko , tez mam taki problem robiłam sobie z tego powody przeróżne badania i nic to nie dało ale masc robi ulge , lekarze stwierdzili ze mam jua taka nature ze bedzie sie to swedzenie i pieczenie nawracac

Jesli jadłas ostatnio za duzo słodkiego to moga byc to tego skutki trzeba troszke odpuścic

Wisienka - bardzo dobrze Cię rozumiem. Ja mam dziś też beznadziejny dzień. Od rana głowa tak bolała, że nie byłam w stanie nic zrobic. Teraz jeszcze posprzeczalam sie z moim doslownie o *******y jakies, ale nie wytrzymalam i sie poplakalam.. No wiec teraz po tym wszystkim to ten leb mnie nie boli, ale napier***a :szok::-( Przepraszam za brzydkie słowo. :zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny spróbuję rumianku i łykne magnez i zobaczymy. Mam w domu tylko miete i zero magnezu więc jutro czekaja mnie zakupki.
katerinka mnie tez nap***** , i drę się cały czas na chłopaków z bólu

Ostatnia edycja:
wisienka, katerina łacze sie z Wami w bólu i ubolewam ze pomóc nie moge, bo mnie to boli raczej rzadko i po chwili samo przechodzi. nie mniej jednak sle buziaki w bolące główki
niczka bo oby to swedzenie to okazało siezwykłe uczulenie na proszek a nie cos gorszego. daj znac kochana jak z tym swedzeniem, jak juz załozysz majtochy wyprane w tym proszku:)a i dziekujemy za pozdrowionka od Małża. Pozdrów go od Brzuchatek również:)
basieniak blok czekoladowy?? bosze..kobitko wbijam sie do ciebie na siłę!! mam klepe na punkcie słodyczy!! podzielisz sie z zarłoczkiem?

maqnio no pewnie, ale myślę, że jutro będzie dopiero świetny jak już poleży chwilę w lodówce, choć wyjadywanie trochę powiększonych niż normalnie resztek z garnka było świetnym początkiem;) ale muszę przyznać, że trochę mi zajęło zanim wypracowałam świetny przepis na blok po paru modyfikacjach:D

No i niestety dopiero co się pochwaliłam jak to już ładne parę godzin głowa mnie nie boli, a tu znowu zaczyna:( eeeeeech już nie wiem o co chodzi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
basieniak to super, przylece ino myk:) i jesli mozesz wrzuc prosze przepis na watek "parcie na zarcie" bo bardzo jestem ciekawa jak to sie robi i jak smakuje i sama chciałabym zrobic. co do główki to moge słac jedynie cmokasy

reklama
Do góry