reklama
O matusiu wróciłam
jaka tam fajna pogoda kurcze :-) katerina ano dupek z niego i tyle dlatego tam już do niego nigdy nie pójdę
co do dziewczyn no cóż to ich wybór skoro nie wchodzą to nic na siłę,przecież każda z nas chciała dobrze a wyszło jak wyszło ale koniec tamatu
kupiłam kapustę do tej golonki ale już ją dorwałam hahaha cholera jeszcze będę szła wkońcku drugi raz do sklepu
madzia avatar masz świetny hahah

Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
katerina ja też piję cole a jeszcze do tego zajadam chipsy :-) mam troszkę inne zachcianki jak z córeczką. Może w mym brzuszku mieszka mały mężczyzna?? :-)
Corin
Mama Trójki :)
hahahahaha, orchidea, jestes niemożliwa 
Na colę nie mam ochoty, ale jak mnie ciągnie czasem zeby się napic piwa albo wina... łyk tylko na smaka, ale się dzielnie powstrzymuję

Na colę nie mam ochoty, ale jak mnie ciągnie czasem zeby się napic piwa albo wina... łyk tylko na smaka, ale się dzielnie powstrzymuję
Ostatnia edycja:
Corin ciiii bo sie zarumienię
właśnie piszesz coś o Francji itd.. więc powiedz mi czy jadłaś żabie udka bo właśnie mi leci jakiś program i jedzą to z pure czosnkowym i z natki pietruszki wydaja dźwieki przy jedzeniu tego jak przy orgaźmie
serio to takie dobre ??????????

Corin
Mama Trójki :)
Żabich udek nie bylo mi dane skosztować, w zadnym menu nie widziałam. Moja mama to to jadła, smażone na głębokim oleju i w jakiejś panierce. Mówila że pyszne, trochę jak kurczak ale delikatniejsze.
balkan
Fanka BB :)
orchidea, ja jadłam żabie udka - bardzo dobre, bardzo delikatne mięsko... ja jadłam w jakimś sosie cytrynowym..... jak będziesz miała okazję, to spróbuj - nie znalazłam żabich udek w menu niewskazanym dla ciężarnych....
reklama