reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

katerina ja też miałam ochotę ciągle na colę , kazałam nawet mężowi by ją chował przede mną :baffled:

reklama
O matusiu wróciłam :eek: jaka tam fajna pogoda kurcze :-) katerina ano dupek z niego i tyle dlatego tam już do niego nigdy nie pójdę :crazy: co do dziewczyn no cóż to ich wybór skoro nie wchodzą to nic na siłę,przecież każda z nas chciała dobrze a wyszło jak wyszło ale koniec tamatu :tak: kupiłam kapustę do tej golonki ale już ją dorwałam hahaha cholera jeszcze będę szła wkońcku drugi raz do sklepu :-D madzia avatar masz świetny hahah

Corin ciiii bo sie zarumienię :zawstydzona/y: :-D właśnie piszesz coś o Francji itd.. więc powiedz mi czy jadłaś żabie udka bo właśnie mi leci jakiś program i jedzą to z pure czosnkowym i z natki pietruszki wydaja dźwieki przy jedzeniu tego jak przy orgaźmie :szok: serio to takie dobre ??????????

orchidea, ja jadłam żabie udka - bardzo dobre, bardzo delikatne mięsko... ja jadłam w jakimś sosie cytrynowym..... jak będziesz miała okazję, to spróbuj - nie znalazłam żabich udek w menu niewskazanym dla ciężarnych....:)

reklama
Do góry