reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No dziewczyny gratulacje i uważajcie na siebie bardzo. Oszczędzajcie siły na mdłości i wymioty i całą resztę, ale wierzcie matka wszystko wytrzyma. Trzymam kciuki:-)

reklama
nie bylo mnie godzine a juz nadrukowalyscie strone hehe ciezko znowu ze snem maz sobie smacznie spi a ja sie mecze ...do tego siusiu nie daje mi spokoju wlasnie wchlonelam plat sledzia tak sobie w sloiku stal w lodowce nie moglam tak obojetnie go zostawic hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka mój mąż też już śpi. Ja ostatnio nawet jak czuję się bardzo zmeczona to nie mogę zasnąć. Męczę się czasem o 2 w nocy i spać nie mogę, a potem na 7 do pracy. Mój M. mówi że za dużo czytam i myślę o ciąży. Wiecie jak jest, w necie raczej trafia się na negatywne inf... M. widzi że przejmuje się każdą pierdołą przeczytaną, śmieje się że mi neta odłączy.

hejka dziewczynki nie to juz przechodzi ludzkie pojecia poszlam spac o 1szej a wlasnie wstalam dlugo tak bede sie meczyc??zycze milego dni adla wszystkich ciezaroweczek:)

a tak z innej beczki :) chcialam zapytac czy zmienil sie wam kolor brodawek??bo mi sie powiekszyly a zmienionego koloru raczej nie zauwazylam...

hehe ja w dzien pospie a pozniej mam problemy:) tez mam kryzys o 20 ale jakos jak sie poloze to koniec i meczarnia jest :)

hejka ja wczoraj wstałam o 8 i do 22 nie spałam w dzień. Przez to w nocy uuu super poszłam po 23 i spałam do 9 jakby nie tel to bym pewnie spała. Jak sie nie śpi w dzień to w nocy jeszcze jako tako.... bo jak spałam w dzień to tak jak wy nie mogłam spać w nocy maskara..... jak obok leży mąż i se smacznie dżemie.... hihihi.
A co do koloru brodawek... ja mam lekko brązowe ale i różowe, lekko powiększyły swój obwód a teraz cycuchy bolą po bokach strasznie.........

Anulka tak patrze ile nasze maleństwa maja...... 2 dni rożnicy...... hiiii a ja w dłuzszej ciazy niby..... ale te nasze ogrganizmy......no no

Ostatnia edycja:
samo mi tak wyszlo chyba z tej samej stronki nawet mamy :) zuzu wpisuj sie na poznajmy sie i termin ;) mnie tez piersi strasznie bola po bokach i brodawki strasznie...
no ja pomalu zbieram sie do sprzatania nie wiem jak mi to wyjdzie hehe bo ostatnio to lalo sie ze mnie:)

reklama
Hej dziewczyny. Mi jakos dzis nic kompletnie nie jest i zaczynam wpadać w panikę. U mnie dziś 6t1d. Piersi nie bolą, mdłości nie ma.Sama nie wiem, co o tym mysleć. Boję się strasznie.

Do góry