reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

heh to lepiej dla mnie bo balam sie 6 tc :p wiec juz za mna i dobrze:) ja to chyba bede spac w wannie bede miec blisko do kibelka:) a ja 4.11 jak bylam na usg i jeszcze nie bylo nic widac a ty kiedy bylas i juz widzialas??ja wizyte mam na 22go ale jak nie wytrzymam to w pon dzwonie do gina i prosze zeby mnie w czwartek przyjal:p
Ja zaryzykowalam i zrobilam suwaczek Oszqrde rob tez :)

reklama
Anulka, pęcherzyk był widoczny 2.10, ale to jeszcze nic nie znaczy, bo to czy już jest pęcherzyk czy jeszcze go nie ma zależy od tego, kiedy była owulacja, ile trwa cykl, a jeśli nie miałaś monitoringu, no to nie możesz wtedy dokładnie stwierdzić. Wystarczyło, że ja miałam np 3 dni wcześniej owu, i już jest ta różnica, poza tym każda ciąża jest inna i nie da się po prostu dodać 2+2 żeby wiedzieć wszystko. To nie matematyka.

a tym suwakiem to zamotalam mialo to byc do Ślimakowej hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczornie :) Właśnie zrobiłam sobie suwaczek - pozazdrościłam Wam dziewczyny :p
USG mam w pon i mam nadzieję, że będzie widać już coś nie coś, jak myślicie zobaczę już sreduszko Fasolki?
Moja data OM to 2.10, więć b. podobna do Waszej.

reklama
Widzę, że lipiec się już "zawiązał" :-))))))
4 lata temu byłam Lipcóweczką, teraz Majóweczka...Pozdrawiam Was Wszystkie !!!

Do góry