reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mnie to dziwi o tyle, że w poprzednich dwóch ciążach zachowywał się zupelnie inaczej. Cieszył się - jasne, ale podchodzil do wszystkiego chlodniej, z dystansem. Ale nie narzekam, taki stan jak teraz, odpowiada mi o wiele bardziej :D

reklama
Oby mnie ten problem nie dotyczył na razie nie mam problemu z toaletą:-) więc współczuje dziewczyny.

Wybieram się na spacer póki jasno. Biore aparat w rękę i idę nad morze:-) Może uda mi się dziś cos ciekawego stworzyć:confused::-)

Rany jaka jestem śpiaca... Najchętniej połozyłabym się spać, ale niestety muszę jeszcze z cora na angielski isć. Nie wiem jak wysiedzę godzinę na zajeciach. Chyba ich wszystkich zaziewam :-D

I dzieki za pomysł z otrębami. Mam w domu nawet i jakoś nie pomyślalam o nich wcześniej.

dziób u ciebie widno a u mnei juz ciemno :)

hehe nie poszłam doszłam do skrzynki na listy.. i wróciłam :-D tu jak zacznie robić się ciemno to bardzo szybko robi się czarno:) Już jest czarno. Nie wybrałam się bo mieszkam na takim małym zapupiu jak to nazwałam... do najbliższego miasteczka mam 5km a do drugiego gdzie więcej można załatwić 10 km... za to do zatoki mam ok 200 m i tam jest ślicznie tylko dojście tam jest ryzykowne.. Teraz jest natężony ruch i widoczność kiepska i zakręt za zakrętem. a oświetlenia brak. Dlatego nie będę ryzykować.
Mój mi zapowiedział że jutro robi sobie wolne więc może pojedziemy gdzieś jak będzie pogoda. Może skuszę się jeszcze na rolki. Jeżdżę dobrze i ostrożnie więc nic się "małej"(mam nadzieję na dziewczynkę;-)) nie stanie a ruchu trochę mi potrzeba i powietrza. Mam nadzieję na miły weekend;-):-)
A Wy macie jakieś ciekawe zajęcie na weekend;-)

jejuu dziewczyny myślałam, że jestem jedyna z tymi zaparciami ale fajnie, że wymieniłyście kilka sposobów na pewno sporzystam bo tak dłużej się nie da i pewnie przez to brzuch tez boli...

co do męża to mój tak samo, ciągle dzwoni jak się czuje, jak wraca z pracy to zaraz czy coś dźwigałam, czy miałam mdłości czy zarzyłam witaminy i wogóle:-) podoba mi się to:-D

Ależ mam niespodziankę...:-D:-D
Zadzwoniłam do mamy... i się dowiedziałam że moja siostra też jest w ciąży:szok: jak mama powiedziała w 2 miesiącu .Dodatkową niespodziankę będą mieli na święta jak się dowiedzą że ja też:tak: hehe

ojej Dziób ale super!!!!!!! a siostra starsza? no to przecież jesteście praktycznie na tym samym etapie ciąży:-D może urodzicie w tym samym czasie:-D SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!

Siostra jest o 10 lat starsza w styczniu skończy 34 lata i ma już 2 chłopaków 10 i 5 lat:) Może i super ale obie bedziemy nosic ciążę w innym kraju:) i obie nie mamy najlepsze kontaktu ze sobą chyba że ta sytuacja nas zbliży...

reklama
Dziób a może Twoja siostra jest już wśród nas tylko nie znacie swoich nickow? Siostro ujawnij sie! :)

Oj dziewczyny u mnie okresu brak, objawów zero, jestem u rodziny wiec nie bardzo mogę jeżdzić po aptekach zeby test kupić. Pozostaje mi czekać do poniedziałku i albo okres albo beta.

Znacie jakieś domowe sposoby walki z alergią na kota? Nie chce brac tabletek a wzięło mnie tak jak nigdy wczesniej - katar, kichanie. Kupiłam wapno ale pomogło na jakies 3 godziny. Okropnie się czuję.

Do góry