Witajcie Mamuśki
Dziękuję za Gratki
Wczoraj i dzisiaj Blaneczka nasikała już widziałam bardzo ŚWIADOMIE!!!
Czuję, że będzie z górki.
Wczoraj byłam (znów) na zakupach bo NAGLE wszystkie ubranka zrobiły się małe i mam taki sklep obok z niedrogimi ciuszkami, za 110 zł kupiłam aż 8 rzeczy! Wszystko przecenione.
Szukałam coś co nie co w Smyku ale nie było niczego co szukałam - aż dziwne, prawda?! No i ceny za duże. Choć kupiłam jej tam fajne grube rajtki i chodzi się w nich jej super.
kupiliśmy w końcu buty (na mojej stronie możecie je zobaczyć
tutaj).
Bałam się kupna strasznie ogólnie butów - nie wiedziałam co teraz córci kupić ale udało się, poszłam na żywioł bez planów i myślę, że wiosenne zakupy butów udały się.
Konwalianko co się dzieje?! ściska :*
Nie chcę wyjść na wścibską i ciekawską ale może wyrzuć to z siebie, nikt a przynajmniej ja Ciebie tutaj oceniać nie będę, a Tobie może ulżyć. I wydawało by mi się, że nie Ciebie dotyczą jakiekolwiek problemy - masz męża, synka, zdrowie, dom i powinnaś być szczęśliwa! Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. Trzymaj się :*
A u nas ok.
Mąż pracuje dużo i kurde uwierzcie kasa leci jak nie wiem! Kupujemy dużo rzeczy, urządzamy się.
Musimy też wymienić swoją całą garderobę (ciuchy) bo dawno nic sobie nie kupowaliśmy.
Małej ciągle coś kupjemy, ostatnio stolik i krzesełka, ubranka, maty, dywanik, buty, zabawki ale z tym już koniec - uważam, że im mniej dziecko ma tym bardziej szanuje i będzie je pamiętać na dłużej bo się do nich przywiąże, no i tak leci.... były pieniądze i nie ma... i lodówka do napełnienia... narzekałam?! nieeee
ja nie narzekam
Miłego dnia!
Jaka pogoda u Was?! Bo u nas dzisiaj deszcz ale wczoraj było przyjemnie, tak bardzo się cieszę, że już śniegu nie ma
:*