Hej babiszonki!!!
Oczywiscie różany wyskok z całonocnym spaniem był tylko wyskokiem, bo już bastepnej nocy "wróciła na własne tory", czyli ok 5-7 pobudek co noc,
ALE dziś mamcie zaskoczyła i kolejna noc przespana w całości za nami. Kurcze zeby choć raz w tygodniu tak pospała. zobaczymy. U mnie młyn jak zwykle, ale dajemy rade
Co do nocnikowania to Rózia z niewiadomych przyczyn panicznie boi sie nocnika, był czas ze pięknei wołała, ateraz lipa. Kupiła wczoraj nasadke na sedes i o dziwo nawet jej sie podobało. Zobaczymy jak to będzie. Najgorszy problem jest z tym, że rózina na co dzień jest z małżonem a jemu - zwyczajnie nie chce sie jej wysadzac, bo leń jest i wygodniej pampka założyć. Ja w dzień widze ja na tyle krótko, ze te kilka wysadzen po południu to jest za mało. Cos czuje ze małzona czeka burza z piorunami jak ie zmieni nastawienia
Dagus ząb był leczony kanałowo, ale źle doleczony i stan zapalny się zrobił i trza było usunąc, fajnie ze psiórka macie!!! Rózina naszego gustawa uwielbia ze wzajemnoscia! I niechże ten sufit przestanie wam leciec dziad jeden no
!!!!!
Emka na diecie nadal jestem ale poki co waga stoi, tzn waha się mniej więcej od tygodnia na poziomie 5, 6 kg mniej ale poki co cholera nie chce zejść nizej, ale damy rade, twardy ze mnie zawodnik i tak łatwo się nie poddam
Ania wow super!! Gratulujemy nocnikowania!!!
Aneta super, gratulacjie dziewczynki! I dużo zdrówka!
Moniu kciuki za nocnikowanie!
Wiśnia babo jak dzwonie to mnie tu odbieraj bo lać bedę :*:*:*:*:*:*bo ja musze przynajmnije co drugi dzień z Toba ponawijać do tęsknie
a dziewczynki leci do was pytanie:
Jak jest Wasz stosunek do oglądania przez Nasze dzieci bajek?czy lubią? i jakie ew. bajki maluchy ogladają?
bo Rózina ogląda rano po wstaniu, jeszcze w łózeczku, jedna w ciągu dnia i juz po kąpieli- bardzo bardzo lubi. a ja nie zamierzam jej tego odbierac, sama jestem wychowana na bajkach i jakos normalny ze mnie człowiek wyrósł. rózia ogląda disney junior, ma tam swoje ulubione.i jakos nie widze nic w tym złego, ze ogląda.i przynam szczerze, ze jak słysze teksty ze tv to najgorsze zło świata - to sie z tym po prostu nie zgadzam, bo jesli cokolwiek uzytkuje sie z rozsądkiem to dlaczego nie. czekam na opinie.